بررسی poco x3 Pro شیائومی گوشی محبوب و پرفروش این برند که از قیمت بسیار معقولی برخوردار است، می تواند برای هر کاربری جذاب باشد. در این پست قصد داریم در مورد این موبایل به روز اما بسیار پرطرفدار صحبت کنیم و تمام بخش های آن را به چالش بکشیم. با ما همراه باشید.
این روزها گوشی های هوشمند حرفه ای در دستان هر کسی هستند، اما وجود یک موبایل ارزان قیمت با امکانات عالی واقعاً چیزی است که شما را شگفت زده می کند. بله، می خواهیم از موبایل پر فروش شیائومی حرف بزنیم و به بررسی گوشی شیائومی پوکو ایکس تری پرو بپردازیم، دستگاهی که از نظر عملکرد بهتر از نسخه X3 NFC این برند است، اما از لحاظ دوربین، حداقل روی کاغذ، ضعیف تر است. نسخه Pro این گوشی از لحاظ قیمت بسیار شبیه به ورژن NFC آن است، اما از چیپستی برخوردار است که نوید عملکرد و روان بودن بسیار بهتری را می دهد.
پوکو همواره در حال پیشرفت بوده است و مجموعهای از دستگاهها را تولید کرده است که به نظر میرسد همگی از نظر قیمت، مناسب و ارزش پولی فوقالعادهای دارند و شاید هیچیک به اندازه Poco X3 Pro که عملکردی بیسابقه را در کلاس قیمتی خود به ارمغان میآورد، نیستند.
بیایید با هم به نقد و بررسی گوشی poco x3 pro بپردازیم، طراحی، صفحه نمایش، سیستم عامل، نرم افزارها، عمر باتری و دوربین های آن را نقد کنیم و در آخر نتیجه گیری کنیم که آیا خرید آن مقرون به صرفه است یا خیر. مطالب مربوط به این دیوایس شما را شگفت زده خواهد کرد، پس تا انتها با ما همراه باشید.
برای اطلاع از قیمت روز گوشی موبایل از صفحه فروشگاه ما دیدن فرمایید.
بررسی poco x3 Pro شیائومی از نظر طراحی
Poco X3 Pro را میتوان برادر دوقلو X3 NFC نامید، چرا که این دو از نظر شکل ظاهری کاملاً یکسان هستند، ابعاد و وزن یکسانی دارند (215 گرم). حالا که صحبت از وزن شد، این موبایل نیز مانند نسخه X3 NFC، کمی سنگین به نظر می رسد اما به هر حال براحتی در جیب شما جای می گیرد و شاید اگر وزن آن بیشتر می شد، حمل در دست و کار کردن با آن سخت می شد و قطعاً مشکلاتی را ایجاد می کرد.
Poco X3 Pro نه تنها کمی سنگین است بلکه بسیار بزرگ است، این برای افرادی که دست های بزرگی دارند و به دنبال گوشی های بزرگ هستند بسیار مطلوب است، چرا که کار کردن با یک دست در این گوشی بسیار راحت است. اما افرادی که دستان کوچکی دارند، متوجه خواهند شد که برای استفاده از آن به هر دو دست خود نیاز خواهند داشت.
X3 Pro در رنگبندی های زیبا مشکی فانتوم، آبی فراست و برنز متالیک عرضه شده است که با X3 NFC تفاوت بسیار کمی دارد، در اینجا ما دستگاه با بدنه Frost Blue را بررسی می کنیم که سایه روشنتری نسبت به موبایل Poco X3 NFC (256GB/8GB) به رنگ آبی کبالت دارد. نه فقط این، بلکه روکش پشتی نیز تغییر کرده است، و اکنون قسمت میانی که لوگوی بزرگ پوکو را در خود جای داده است، براق است و طرفین آن روکش مات بسیار زیبایی دارند. هنوز سرتاسر بدنه پلاستیکی است، اما روکش جدید تقریباً به شما این حس را می دهد که شما در حال حمل یک موبایل تقریباً با درب پشت گلس هستید.
این تغییر باعث شده است که Poco X3 Pro حتی از X3 NFC خوشدستتر باشد، و این که این میزان توجه به جزئیات در طراحی انجام شده، جای قدردانی دارد. یکی از خوبی های مات بودن دو طرف بدنه این است که به اندازه قسمت میانی براق، چربی و لکه و اثر انگشت را جمع نمیکنند.
چیزی که هنوز نمیتوانیم بگوییم دوستش داریم، یا حتی خیلی دوستش داریم، درج نام برند در قاب پشت است که با حروف بسیار بزرگ نوشته شده است. نحوه حک POCO در پایین گوشی وسط، طوری است که براحتی حتی از دور به چشم می خورد. برخی از این مدل طراحی خوششان می آید برخی نیز حاضرند روی آن را با قاب بپوشانند. این به شما بستگی دارد.
در مورد نحوه بسته بندی، داخل جعبه ای که Poco X3 Pro در آن جای می گیرد، یک قاب ساده قرار داده شده است که جنس محکم و خوبی دارد و می توانید از آن استفاده کنید. این، از بسیاری از کاورهای دیگر که در گذشته دیده بودیم، بهتر است.
تنها نکته آزاردهنده در مورد آن این است که همانطور که برای اکثر گوشی هایی که امسال از Xiaomi / Redmi / Poco stable عرضه می شوند، دیدیم، دارای یک فلپ برای سوکت USB-C است که وصل کردن کابل شارژ را با مشکل مواجه می کند. به شما توصیه می کنیم که اگر می خواهید از این قاب استفاده کنید، حتماً این درپوش (فلپ) را با قیچی بچینید و از کاور جدا کنید.
دومین مورد کمی آزاردهنده در مورد این قاب، همان چیزی است که برای کاور محافظ همراه با X3 NFC نیز وجود دارد، و این واقعیت این است که گرد و غبار بین جزیره دوربین ها و لبه های آن جمع می شود.
طراحی جزیره دوربین هنوز هم منحصر به فرد است – ما چیزی شبیه به آن را در هیچ گوشی دیگری که X3 یا X3 NFC نباشد ندیده ایم، و این تقریباً بیشترین چیزی است که می توانیم در مورد آن بگوییم. در دنیایی مملو از گوشی های با بیرون زدگی قاب دوربین های پشت، این یکی، راه خودش را میرود، و چون فریم دوربین در مرکز قرار دارد، وقتی آن را روی میز قرار می دهید و میخواهید تایپ کنید، گوشی واقعاً تکان نمیخورد و روی میز مینشیند. این یک امتیاز خوب است.
تا این بخش از نقد و بررسی تخصصی poco x3 pro خوانیدم که گوشی پوکو ایکس 3 پرو یک گجت هوشمند بسیار محبوب است، اگر شما تا کنون X3 NFC داشته اید و یا آن را در دست گرفته باشید، حرف ما را بهتر متوجه خواهید شد. پوکو در این نسخه، در طراحی قاب پشت کمی دست برده است، کناره ها را مات کرده، فریم جزیره دوربین را ظریف تر کرده است تا گوشی وقتی روی میز است، هنگام تایپ تکان نخورد. ساخت بدنه تمام پلاستیکی، از جمله روکش فریم، در این رده قیمت، امتیاز منفی زیادی نیست، و در حالی که هندلینگ گوشی به دلیل اندازه و وزن بسیار زیاد گوشی، مستعد آسیب است.
در قسمت جلویی، اکنون گوریلا گلس 6 وجود دارد که جدیدتر و ظاهراً بهتر از گوریلا گلس 5 پوکو X3 NFC است، بجز این مورد، همه چیز یکسان است، صفحه نمایش حاشیه های بسیار حداقلی دارد و تمام قسمت جلو را اشغال می کند، یک سوراخ ریز در وسط آن قرار گرفته است که جای دوربین سلفی است. این طرحی چیزی است که احتمالاً قبلاً بارها آن را دیدهاید، و بنابراین ما در مورد آن صحبت نمیکنیم. این همان چیزی است که تلفن های هوشمند مدرن از آن بهره می برند و Poco X3 Pro نیز از آن استفاده کرده است. اگر از نزدیک به این گوشی نگاه کنید، متوجه چانه آن خواهید شد که بزرگتر از سایر حاشیه هاست و دلیل آن این است که این موبایل از صفحه نمایش LCD استفاده می کند. در مورد نمایشگر، در بخش اختصاصی این بررسی، بیشتر صحبت می می کنیم.
بررسی بیومتریک گوشی پوکو ایکس 3
حسگر اثرانگشت در Poco X3 Pro همچنان مانند نسخه NFC در لبه کناری قرار دارد، در واقع دقیقاً در یک موقعیت یکسان قرار دارد، اما تجربه استفاده از آن بسیار بهبود یافته است. این حسگر فوقالعاده دقیق و قابل اعتماد است (بسیار بهتر از حسگر X3 NFC عمل می کند، واقعاً تفاوت، در حد شب و روز است). در حالی که با اسکنر X3 NFC تقریباً هر چهار بار که انگشت خود را می گذاشتیم یک بار به درستی انگشت ما را تشخیص می دهد. اما در X3 Pro اینگونه نیست و در حدود 95% موارد مشکلی نداشتیم. این یک پیشرفت بزرگ است و حسگر اثرانگشت X3 Pro تقریباً برابر با گوشی Poco F3 (128GB/6GB) است، که تا کنون بهترین سنسور اثر انگشت (لبه کناری) بوده است که موبایل های در این رده دیده ایم.
این موضوع باعث میشود که باز کردن قفل صفحه نمایش به یک چیز بینظیرتر و بسیار کمتر از X3 NFC تبدیل شود، و در حالی که ما نمیدانیم دقیقاً چه چیزی بین نسلها تغییر کرده است، خوشحالیم که این مورد بهبود یافته است، زیرا یکی از اصلیترین مواردی است که کاربران به آن توجه ویژه دارند. سنسور Poco X3 Pro هنوز در اولین تلاش به اندازه Poco F3 دقیق نبود، اما در حال حاضر دومین حسگر نصب شده جانبی است که ما در تلفنی که بررسی کرده ایم، مایه تحسین بوده است.
در استفاده از این حسگر، نکته قابل عرضی که وجود دارد این است که هنگام ثبت انگشتان خود باید مطمئن شوید که تا آنجا که ممکن است ناحیه انگشت را پوشش داده اید. مانند هر دستگاه دیگر شیائومی / ردمی / پوکو، در تنظیمات میتوانید قفل گوشی را با لمس یا فشار دادن دکمه باز کنید و ما همیشه از گزینه دوم استفاده میکنیم، زیرا باعث میشود هنگام خارج کردن گوشی، قفل بهصورت تصادفی باز شود. همچنین فشار دادن دکمه برای روشن شدن صفحه نمایش به نوعی طبیعی تر به نظر می رسد، و این واقعیت که قفل گوشی را نیز باز می کند.
تنظیمات بیومتریک
همانطور که ممکن است تصور کنید، باز کردن قفل با چهره نیز وجود دارد، اما از آنجایی که حسگر اثر انگشت بسیار سریع و قابل اعتماد است، هرگز به استفاده از آن متوسل نشدیم. تا زمانی که چهره اسکن شود، حسگر اثر انگشت، کار خود را کرده و قفل دستگاه را باز کرده است. همچنین، از آنجایی که در تشخیص چهره، فقط از دوربین استفاده می شود، امنیت در باز کردن قفل کاهش می یابد.
بررسی بلندگو و موتور ویبره در Poco X3 Pro
بلندگوهای Poco X3 Proدو تا هستند و عملکرد خوبی دارند. البته از نظر کیفیت حرفی برای گفتن ندارند اما بد هم نیستند. آنها فقط جزو بهترین ها نیستند و با توجه به قیمت این گوشی واقعاً جای تعجب نیست. اما صرف این واقعیت که این گوشی با این برچسب قیمت از بلندگوهای دوگانه برخوردار است، قابل ستایش است.
از نظر بلندی صدا، در حالی که این صداها مطمئناً به بلندترین صدایی که تا به حال شنیدهایم نزدیک نیستند، ما هرگز نیاز به صدای بیشتری احساس نکردیم – اما ممکن است، به خصوص اگر میخواهید از آنها در محیطهای شلوغ و پر سر و صدا استفاده کنید. در غیر این صورت، به نظر ذهنی ما، آنها در محدوده حجم خود کاملاً کافی هستند.
در مورد موتور ویبره این گوشی نیز همان حرف بالا را باید بزنیم. این بدترین چیزی نیست که تا به حال احساس کرده ایم، قطعاً جزو بهترین ها هم نیست، اما بدون اینکه آزاردهنده باشد کار را انجام می دهد. هیچ ایرادی با آن وجود ندارد.
باز هم میگوییم، موتورهای ویبره با عملکرد بسیار عالی تنها در گوشیهایی یافت می شوند که قیمت آنها حداقل 2 تا 3 برابر گرانتر از Poco X3 Pro هستند، و این مهم، قطعاً باید در نظر گرفته شود. بنابراین، در حالی که نمیتوانیم فی نفسه موتور ویبره را تحسین کنیم، میتوانیم از این موضوع خوشحال باشیم که بد نیست – قطعاً نمونههای بدتری با این قیمت در تلفنها وجود دارد.
بررسی قابلیت اتصال در Poco X3 Pro
اتصال مجدد بلوتوث به لوازم جانبی جفت شده قبلی در اکثر مواقع بدون مشکل انجام شد و میزان موفقیت آن در حدود 80 تا 85 درصد بود. این مشکل از قدیم در تلفنهای ارزانتر وجود داشته است، و هر چه تلفن ارزانتر باشد، اتصال مجدد دستی بیشتری مورد نیاز است. گوشی Poco X3 Pro در این زمینه به خوبی عمل کرده است، در حالی که قطعاً هنوز جای پیشرفت وجود دارد.
اما در مورد وای فای همه چیز فرق می کند. ما در نقاط خاصی که تقریباً همه تلفنهای دیگر میتوانند سیگنال را بدون هیچ مشکلی روی سیگنال نگه دارند، دائماً مشکلات بارگیری نشدن موارد را داشتیم. در واقع، همانطور که در بررسی طولانی مدت آن گوشی به آن اشاره کردیم، تنها دستگاه دیگری که کاری مشابه انجام داد – و دقیقاً در به همین شکل هست، گوشی Redmi Note 10 Pro 128GB/8GB است. در حالی که تلفن می گوید که به وای فای متصل است و حدود 50 درصد سیگنال را نشان می دهد، هیچ داده ای در هر دو جهت حرکت نمی کند.
پس از مدتی (معمولاً حداقل 5 دقیقه، اما گاهی اوقات بسیار بیشتر)، این موضوع را متوجه می شود و به داده تلفن همراه تغییر می کند. قبل از انجام این کار، تنها راه علاج این است که Wi-Fi را خاموش و سپس دوباره روشن کنیم – اما اگر در همان نقطه باقی بمانیم، دقیقاً چیزی که در بالا توضیح داده شد، به ناچار دوباره اتفاق میافتد (بعد از 5 دقیقه تا نیم ساعت).
ما نمی دانیم اینجا دقیقا چه اتفاقی می افتد زیرا این دومین تلفنی است که همین کار را در نقاط مشابه انجام می دهد، اما اگر به وای فای متکی هستید و مکان هایی وجود دارد که سطح سیگنال عالی نیست، ممکن است تجربه خوشایندی با این گوشی نداشته باشید.
بررسی نمایشگر گوشی Poco X3 Pro شیائومی
Poco X3 Pro دقیقاً همان صفحه نمایش Poco X3 NFC را دارد و بنابراین هر آنچه در مورد آن گوشی گفته شده است در اینجا نیز صدق می کند. تنها تفاوت در گلس است که X3 Proاز یک نسخه ارتقاء یافته تر و جدیدتر (اما نه جدیدترین) یعنی گلس 6 گوریلا استفاده کرده است، در حالی که X3 NFC به گلس 5 بسنده کرده است.
اگرچه کیفیت نمایشگر دقیقاً یکسان است. این بدان معناست که برای یک LCD خوب است، اما به هیچ وجه نزدیک به بهترین نیست – این عنوان، تا به امروز، هنوز در پنل گوشی Mi 10T Pro از سال گذشته نگه داشته شده است. ال سی دی بودن آن به این معنی است که معایب آن فناوری، در مقایسه با OLED ها را به همراه دارد (سیاهی و نور پس زمینه کمتر). اینها به دلیل فناوری غیرقابل اجتناب هستند، بنابراین باید آنها را در نظر داشته باشید. اگر هم اکنون گوشی با صفحه نمایش OLED دارید و قصد خرید گوشی Poco X3 Pro تغییر دهید، قبل از اینکه تصمیم خود را بگیرید، باید به این نکته دقت کنید.
از آنجایی که این روشنترین LCD نیست، وقتی در معرض نور مستقیم خورشید قرار میگیرد دچار مشکل در خوانایی محتوا خواهید شد. شما به سختی می توانید آنچه را که روی صفحه نمایش است تشخیص دهید، اما تجربه بدی را نیز ایجاد نمی کند. در داخل خانه یا هر جایی که در معرض نور مستقیم خورشید نیستید، حداکثر روشنایی صفحه نمایش این گوشی، اصلاً مشکلی ایجاد نمی کند.
یکی دیگر از مشکلات جزئی این است که ممکن است مجبور باشید دائماً روشنایی را به صورت دستی تنظیم کنید زیرا منحنی روشنایی خودکار خیلی خوب نیست و دائماً ظاهری تیرهتر از آنچه ما میخواهیم دارد. این امر به ویژه در محیطهای کمنور اتفاق میافتد، جایی که صفحهنمایش دائماً میخواهد به حداقل روشنایی برسد – و در واقع، بسیار کم است.
به نظر ما، این یک چیز ستودنی است، زیرا استفاده از تلفن در تاریکی را بسیار کمتر از آنچه اخیراً در بسیاری از پنلهای OLED دیدهایم، بهویژه آنهایی که در گوشیهای پرچمدار دیدهایم، آزار میدهد. این LCD میتواند از همه آنها تیرهتر شود، اما این واقعیت که تلفن میخواهد این کار را انجام دهد، حتی زمانی که هنوز نور کم اطراف شما وجود دارد، آزاردهنده است، زیرا به اندازهای کم است که در چنین شرایطی به سختی خوانا باشد.
ما مطمئن نیستیم که آیا منحنی روشنایی خودکار نرم افزار در اینجا مقصر است یا خیر، فقط ممکن است این باشد که سنسور نور محیط خیلی خوب نیست، یا اینکه Poco X3 Pro یک سنسور نور محیط دوم را در پشت ندارد. ما به گوشیهای شیائومی / ردمی / پوکو عادت کردهایم که همگی چنین حسگر ثانویهای را در خود جای دادهاند، و این دستگاه قطعاً به نظر نمیرسد – یا اگر یکی داشته باشد، از آن خیلی خوب استفاده نمیکند.
مانند هر گوشی دیگر شیائومی / ردمی / پوکو که اخیراً منتشر شده است، مقدار زیادی سفارشیسازی وجود دارد که میتوانید روی رنگها اعمال کنید، سه تنظیم دارد که به صورت پیشفرض روی Vivid است، در این حالت، بهطور خودکار رنگها بر اساس محتوای نمایش داده شده تنظیم می شوند.
بهعلاوه، برای هر پیشتنظیمی، میتوانید بین سه پیشتنظیم دمای رنگ انتخاب کنید یا سفارشی کنید و از چرخه رنگ ارائهشده، مورد دلخواه خود را انتخاب کنید. در حالی که این سفارشی سازی آنچنان که در برخی از گوشی های دیگر با پنل های OLED دیده ایم نیست، اما همچنان باید این کار را برای اکثر افراد انجام دهد.
چراغ ال ای دی نوتیفیکیشن X3 Pro پرو
از آنجایی که این صفحه نمایش LCD است، ویژگی صفحه نمایش همیشه روشن وجود ندارد، زیرا این کار باعث تخلیه باتری زیادی می شود. برخلاف اولدها، LCDها باید همیشه نور پس زمینه را در حین نمایش محتوا روی صفحه نمایش داشته باشند، حتی اگر این محتوا، بخش بسیار کمی از فضای نمایشگر را اشغال کرده باشد. در عوض، Poco X3 Pro دارای یک LED نوتیفیکیشن در بالا است که در محیطهای تاریک یا کم نور به خوبی قابل مشاهده است و در شرایط روشنتر به راحتی از دست میرود. برخلاف چراغهای اعلان الایدی سالهای گذشته، این فلاش، تنها دارای یک رنگ سفید است، و نمیتوانید این نور را با آنچه که برای فلش زدن هنگام فول شارژ شدن و یا دریافت پیامک، سفارشی می کنید، تنظیم کنید.
قابلیت سنسور مجاورت در پوکو ایکس 3 پرو
به طور جالب و غیرمنتظره ای، حسگر مجاورت Poco X3 Pro بسیار خوب عمل می کند، بهتر از بسیاری از تلفن های گران قیمت تر است که در یک سال گذشته استفاده کرده ایم. یا این یک سنسور سختافزاری واقعی است، همانطور که همه آنها در گذشته وجود داشتند، یا اگر یک راهحل نرمافزاری است (و به نظر میرسد شیائومی بهویژه آنها را دوست دارد)، فوقالعاده خوب تنظیم شده است، زیرا ما هیچ مشکلی نداشتیم. هنگامی که با تلفن صحبت می کنیم، صفحه نمایش را خاموش می کند و هنگامی که آن را از گوش دور می کنیم دوباره آن را روشن می کند.
بررسی حالت خواندن در Poco X3 Pro
در گوشی پوکو ایکس 3 پرو، فیلتر نور آبی شیائومی به نام حالت خواندن وجود دارد و هنوز هم قابل تنظیم ترین فیلتری است که تا به حال استفاده کرده ایم. این، دو حالت Classic و Paper دارد، و در حالی که حالت اولی اساساً با آنچه ممکن است سایر سازندگان تلفن به آن عادت کردهاید یکسان است، در حالت خواندن مقاله یا Paper با قابلیت افزودن بافتی شبیه کاغذ (از طریق یک نوار لغزنده قابل تنظیم، همه چیز را به سطح جدیدی میبرد) و همچنین انتخاب بین «رنگهای کامل»، «رنگهای روشن» غیراشباع و سیاه و سفید، می توانید تجربه خواندن اسناد و مدارک بهتری برای خود رقم بزنید.
و البته، همه اینها یا به طور خودکار بر اساس طلوع/غروب خورشید یا به صورت دستی و با ساعات انتخاب شما، نیز قابل برنامه ریزی هستند.
بررسی نرخ تازه سازی در گوشی Poco X3 Pro
شاید دلیل ال سی دی بودن پنل پوکو ایکس 3 پرو نرخ تازه سازی بالای آن باشد – حدس می زنیم OLED 120 هرتزی بسیار گران تر بود. بنابراین، در حالی که رنگهای سیاه عمیقی که OLED به آنها معروف هستند و مقداری خوانایی نور خورشید را قربانی میکنید، نرخ تازهسازیای را دریافت میکنید که همتراز با هر پرچمدار معمولی غیر گیمینگ در بازار است.
نرخ تازهسازی بالا، همانطور که در بخش Performance به آن خواهیم پرداخت، همه چیز را به خوبی روان میکند، اما این یکی از آن موارد بسیار سازگار نیست – باز هم با این قیمت قابل درک است. شما بین 60 هرتز یا 120 هرتز را انتخاب می کنید، و اگر با دومی پیش بروید (و چرا این کار را نمی کنید؟)، هر زمان که تلفن را لمس می کنید و در سراسر رابط کاربری، 120 هرتز دریافت می کنید. چند ثانیه پس از آخرین تعامل شما با صفحه نمایش، به 60 هرتز برمی گردد و سپس دوباره به حالت رمپ بالا می رود.
در دنیای ایدهآلی که ما تصور میکنیم، رابطهای کاربری برنامههای ویدیویی با فرکانس 120 هرتز نمایش داده میشوند، و در هنگام پخش واقعی ویدئو تا 60 کاهش مییابد. برای ما کاملاً منطقی به نظر میرسد، اما همه چیز اینجا کار نمیکند. خوشبختانه، Poco X3 Pro فرکانس 120 هرتز را برای بسیاری از بازیهای محبوب باز میکند، بنابراین حداقل تجربه بازی شما باید بهتر باشد.
مانند صفحه نمایش Poco X3 NFC، این صفحه نیز هنگام پیمایش سریع در حالت 120 هرتز، رگه هایی از شبح / لکه گیری را نشان می دهد، و این منطقی است زیرا این دو تلفن دارای صفحه نمایش یکسانی هستند. همانطور که در بررسی X3 NFC گفتیم، این مشکلی نبوده که بتوانید به سرعت به آن عادت کنید و سپس به سادگی نادیده بگیرید، اما این نظر ماست و شما ممکن است تصور دیگری داشته باشید.
بررسی نسخه نرم افزار و به روز رسانی گوشی Poco X3 Pro
پوکو ایکس 3 پرو از رابط کاربری MIUI 12.5 بر روی اندروید 11 استفاده می کند و تا کنون، هنوز به روز رسانی MIUI 12.5 Enhanced را دریافت نکرده است، که قرار است بسیاری از موارد زیر را تغییر دهد تا تجربه کاربر روان تر و حتی کمتر مستعد اشکالات تصادفی گردد. این بدان معنا نیست که ما اشکالاتی را در ساخت فعلی مشاهده کردهایم – در واقع، همه چیز به صورت طبیعی در حال پیشرفت است. برای اطلاع بیشتر به لینک به روزرسانی رابط کاربری MIUI مراجعه کنید.
در لحظه نگارش این پست، گوشی تحت بررسی ما Poco X3 Pro روی MIUI نسخه 12.5.3 با پچ امنیتی 1 سپتامبر 2021 است. در صورتی که تقویم خود را مجدداً بررسی می کنید – در واقع، در آذرماه است که ما این را می نویسیم
ما در بررسیهای قبلی دستگاههای شیائومی / پوکو / ردمی، درباره وضعیت بهروزرسانیهای امنیتی صحبت کردهایم، بنابراین در اینجا کوتاه میکنیم. این سه برند در ارسال بهموقع چنین بهروزرسانیهایی بسیار بد عمل میکنند، در واقع، ما فکر نمیکنیم تا کنون دستگاهی از این برندها در سطح پچ امنیتی فعلی باشد. این یکی از چیزهایی است که باید برای به دست آوردن ارزش باورنکردنی برای پولی که متأسفانه به آن شهرت دارند، قربانی کنید، و ما فکر نمی کنیم به این زودی ها تغییر کند.
وقتی صحبت از بهروزرسانیهای بزرگ اندروید به میان میآید، وضعیت مشابه است، اما یک نکته وجود دارد – با تلفنهایی که از MIUI استفاده میکنند، رابط کاربری آنقدر از آنچه که Google هر سال عرضه میکند فاصله دارد که چند ماه (یا بیشتر) منتظر میماند تا آخرین نسخه اصلی را دریافت کند. سیستم عامل آنقدرها هم مهم نیست. تقریباً همه ویژگیهای جدید با نسخههای بزرگ MIUI ارائه میشوند، و این ویژگیها پس از اعلام آنها به سرعت در بسیاری از دستگاههایی که بیشتر قیمتها را پوشش میدهند، پخش میشوند.
MIUI 12.5
همانطور که گفتیم، MIUI تقریباً از آنچه تصور میکنید از «اندروید استوک» فاصله دارد، بنابراین اگر بهشدت به دنبال یک اندروید «استوک» هستید، آن را در اینجا پیدا نخواهید کرد. از سوی دیگر، MIUI زبان طراحی خاص خود را دارد که عمدتاً در سراسر رابط کاربری، تنظیمات و برنامههای داخلی شیائومی سازگار و منسجم است.
البته، برنامههای گوگل، که همگی به عناصر Material You بهروزرسانی میشوند، زبان طراحی منسجم خود را نیز دارند – این فقط یک زبان متفاوت است. بنابراین، اگر تلفنی دارید که دارای MIUI است، که شامل Poco X3 Pro نیز می شود، باید یاد بگیرید که با چنین ویژگی های خاصی زندگی کنید.
و در حالی که زبان طراحی MIUI قطعاً چیز خاص خود است، همچنین در چند سال اخیر تقریباً یکسان است، و بنابراین براین گوشی، کمی قدیمی به نظر میرسد. ما امیدواریم که نسخه آتی MIUI 13 در سال 2022 اوضاع را کمی تغییر دهد و ظاهر را به روزتر کند. و شاید، در این فرآیند، بهروزرسانیکننده برنامههای سیستمی که بهطور عجیبی اضافه شده، بالاخره رها شود؟ یا شاید حداقل بتوان همه برنامههای داخلی را بهروزرسانی کرد، نه فقط چیزی که به نظر میرسد یک زیرمجموعه تصادفی است؟
بررسی ژست حرکتی یا ناوبری در گوشی Poco X3 Pro
سیستم ناوبری ژستهای MIUI هنوز یکی از بهترینهای موجود است و امروزه احتمالاً بهترین سیستم بهینهسازی شده در هر گوشی اندرویدی است. توسعهدهندگان شیائومی کارهای زیادی را در پشت صحنه انجام دادهاند تا ژستها را فوریتر و طبیعیتر نشان دهند، و این حتی در نسخه غیر پرو، MIUI 12.5 نیز دیده میشود. هر زمان که ساخت پیشرفته به Poco X3 Pro برسد، بیشتر بهبود می یابد.
تاخیر حرکتی کمتری در این گوشی نسبت به برخی از پرچمداران دیگر شرکتها وجود دارد و این یک شاهکار شگفتانگیز است. مانند قبل، MIUI روش پیچیده گوگل برای برخورد با کشوهای پیمایش کشویی در برنامهها را نادیده میگیرد و راهحل بسیار سادهتری را اعمال میکند: وقتی انگشتتان را از کناری در یک سوم بالای صفحه بکشید، آن را فعال میکنید. – درغیر این صورت، به عقب برمیگردید.
کنترل سنتر جدید
چیزی که از ساخت MIUI 12.5 Poco X3 Pro باقی نمانده است، مرکز کنترل جدید است. این منطقه اعلان ها را به دو قسمت تقسیم می کند – اگر از سمت چپ به پایین بکشید، اعلان ها و فقط نوتیفیکیشن ها را دریافت می کنید (بدون تنظیمات سریع). و اگر از سمت راست به پایین بکشید، مرکز کنترل جدید را دریافت خواهید کرد، که به طرز وحشتناکی شبیه به اپل است.
شما همچنان این انتخاب را دارید که از روش سنتی اندروید برای انجام کارها استفاده کنید، که به شما اعلانها و تنظیمات سریع را پس از کشیدن انگشت به پایین از هرجایی میدهد. وقتی مرکز کنترل جدید منتشر شد، ما از آن استفاده زیادی کردیم، اما اخیراً تصمیم گرفتیم به رویکرد 2 در 1 برگردیم، اما واقعاً نمیتوانیم بگوییم که یکی از اینها را به دیگری ترجیح میدهیم. نکته خوب این است که هیچکدام به شما تحمیل نمی شود، بنابراین می توانید هر دو را امتحان کنید و ببینید چه چیزی برای شما بهتر است.
استفاده از لانچر پوکو در Poco X3 Pro
لانچر Poco که در X3 Pro تعبیه شده است مانند خود MIUI است – زیبا، با ویژگی های غنی، اما به نوعی کهنه شده است (این لانچر، به روز رسانی بزرگی دریافت نکرده است… ما حتی نمی توانیم بگوییم چقدر زمان دارد، اما به نظر قدیمی می رسد. البته هنوز هم یک کشوی برنامه دارد، و خیلی خوب کار میکند، بدون اشکالی که بتوانیم تشخیص دهیم، و همیشه فکر میکردیم که بین ارائه قابلیت سفارشیسازی به توافق خوبی رسیده است، اما نه آنقدر که طاقتفرسا باشد.
فید Google Discover را می توان فعال کرد تا در سمت چپ ترین صفحه اصلی شما نشان داده شود، که ما آن را دوست داریم اما اخیراً متوجه کاهش قابل توجهی در کیفیت پیشنهادات مقاله خبری آن شده ایم. شاید این الگوریتم برای فصل تعطیلات، از حالت طبیعی خود، خارج شده باشد، چه کسی می داند.
تست سرعت پوکو ایکس 3 پرو
اسنپدراگون 860 پوکو ایکس 3 پرو یک جانور بسیار کمیاب است که ما واقعاً در هیچ یک از رقبای این گوشی ندیده ایم. این اساسا یک اسنپدراگون 855 تغییر نام یافته است، که چیپست پرچمدار کوالکام در سال 2019 بود. مطمئناً، این تراشه برای دو سال پیش است، اما یک تراشه پرچمدار همچنان یک SoC پرچمدار است – و قطعاً می توانید این را در Poco X3 Pro احساس کنید. از نظر عملکرد و سرعت کیلومترها جلوتر از رقبا است، به طوری که می تواند شما را شگفت زده کند. این گوشی به نظر می رسد که در کلاسی کاملاً متفاوت و برتر نسبت به گوشی Poco X3 NFC یا Redmi Note 10 Pro با اسنپدراگون 732G خود قرار دارد.اما اینطور نیست، همانطور که قیمت گذاری مشخص می کند.
بنابراین این یک برد بزرگ برای پوکو و به طور خاص X3 Pro است. بدیهی است که اسنپدراگون 860 نمی تواند اسنپدراگون 870 را در Poco F3 پشت سر بگذارد، اما به دلیل ارزشش، به آن نزدیک تر از کلاس اسنپدراگون 720/732 است. البته، پشتیبانی از اینترنت 5G نیز وجود ندارد، که ممکن است بسته به محل زندگیتان و اینکه چقدر به سرعت بهتر موبایل اهمیت میدهید، برای شما مهم باشد یا خیر. اسنپدراگو ن 870 دارای 5G است، اما 720/732 ندارد، بنابراین اگر Poco X3 Pro را با گوشیهایی با چیپستهای 4G مقایسه میکنیم، وقتی صحبت از عملکرد و سرعت مطلق به میان میآید، یک برنده آشکار در همه زمینهها است.
تست باتری پوکو ایکس 3 پرو
عمر باتری بسته به انتظارات شما یک کیسه نسبتا مخلوط است. مفهوم صحبت ما را اشتباه نگیرید، با توجه به باتری بزرگ 5160 میلی آمپر ساعتی نمی توان گفت ماندگاری شارژ این گوشی پایین است قطعاً نباید اینطور باشد. این فقط کمی بدتر از چیزی است که در Poco X3 NFC دیدیم، و این احتمالاً به خاطر ترکیب چیپست بالاتر است.
همانطور که در X3 NFC دیدیم، همچنان موفق شدیم به طور منظم حدود 6 تا 7 ساعت از صفحه نمایش را به موقع داشته باشیم، اما نه به همان اندازه، و 8 ساعت، اگرچه هنوز قابل انجام است، احتمال کمتری داشت. ما هرگز نتوانستیم رکورد 5 ساعت X3 NFC را با 50 درصد ظرفیت باقیمانده مطابقت دهیم و به آن نزدیک هم نشدیم.
با توجه به عملکرد اضافهای که دریافت میکنید و این واقعیت که حتی این اعداد برای این روزها بسیار خوب هستند، ما این را یک معامله بسیار ارزشمند مینامیم. مطمئناً آنها رکوردشکنی نیستند، اما ما میتوانیم حدس بزنیم که اکثر مردم میتوانند یک روز را بدون نیاز به شارژ بگذرانند، حتی آنهایی که بیشتر از ما از این گوشی استفاده می کنند.
اگر به شارژ در ظهر نیاز دارید، این می تواند به سرعت قابل قبولی اتفاق بیفتد – تلفن با 33 وات شارژ می شود و در حدود یک ساعت از صفر به پر می شود، که با توجه به اندازه باتری، شوخی نمی کنیم. همانطور که از نظر قیمت تصور می کنید، در اینجا خبری از شارژ بی سیم نیست.
در کل با یک بار فول شارژ کردن باتری این دستگاه، با استفاده معمولی یعنی حدود یک تا 2 ساعت در حالت اتصال به اینترنت (وای فای و دیتا)، حدود یک تا دو ساعت مکالمه با بلوتوث و یک ساعت GPS فعال و کارهای معمولی دیگر، می توانید 12 تا 16 ساعت از آن استفاده کنید.
تست دوربین پوکو ایکس 3 پرو
جدا از داشتن چیپست بسیار سریعتر، تغییر اصلی دیگر در Poco X3 Pro در مقایسه با X3 NFC در بخش دوربین است. و در حالی که عملکرد در مدل Pro بسیار بهبود یافته است، دوربین ها، حداقل روی کاغذ، بدتر به نظر می رسند. در این بخش به نقد و بررسی دوربین poco x3 pro به صورت جامع می پردازیم.
در جایی که X3 NFC دارای سنسور اصلی 64 مگاپیکسلی بود، X3 Pro به سنسور 48 مگاپیکسلی بسنده می کند. این اتفاق مشابه در مورد لنز فوق عریض نیز صدق می کند: 13 مگاپیکسل در X3 NFC، 8 مگاپیکسل در X3 Pro. جالب اینجاست که هر دوی این لنزها در پوکو ایکس 3 پرو با نمونه های موجود در پوکو اف 3 یکسان به نظر می رسند – و این گران تر است، اگرچه عملکرد بهتری نیز دارد (و صفحه نمایش بهتری دارد).
به هر حال، این کاهش احتمالی در بخش دوربین ما را بسیار مجذوب کرد، و بنابراین مشتاق بودیم که چند عکس بگیریم و ببینیم Poco X3 Pro چه کاری می تواند انجام دهد. انتظار نتایج شگفتانگیز را نداشتیم و حق هم داشتیم، همانطور که معلوم است. اگر به دنبال گوشی در محدوده قیمت X3 Pro هستید و کیفیت تصویر دوربین بیشترین اولویت شماست، پس ردمی نوت 10 پرو با سنسور اصلی 108 مگاپیکسلی خود همچنان راهگشاست. بیایید آن را به این صورت بیان کنیم.
در روز روشن، سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی Poco X3 Pro تصاویر به اندازه کافی خوب، با سطوح قابل قبولی از جزئیات تفکیک شده (اما هیچ چیز برجسته)، محدوده دینامیکی خوب و رنگ های دقیق خلق می کند. کاهش نویز عالی است، در واقع به قدری خوب است که ممکن است برخی از جزئیات را در محیط باز و مواردی از این دست لکه دار کند. همانطور که انتظار دارید، مقداری شارپ بودن بیش از حد وجود دارد، اما در حدی نیست که همه چیز را احمقانه نشان دهد.
طبق معمول در بررسیهایی که انجام می دهیم، تصمیم گرفتیم که در حالت 48 مگاپیکسل عکسبرداری نکنیم، زیرا سنسورهای تصویربرداری پیکسلبنینگ مانند آنچه در اینجا وجود دارد، واقعاً برای استفاده در این روش قرار ندارند. اگر می خواهید تصاویر با نویز بیشتری (و در نتیجه کمی جزئی تر) داشته باشید، می توانید این را امتحان کنید. با این حال، باید صبور باشید، زیرا ذخیره هر تصویر کمی طول می کشد. دوربین ماکرو واقعاً چیزی برای نوشتن ندارد، بنابراین ما آن را نیز نادیده گرفتیم، زیرا حتی استفاده از آن برای شکار صحنه ها در حالت اختصاصی آن دردسرساز است – ما حدس میزنیم که اکثر مردم هرگز از آن استفاده نخواهند کرد. و آنهایی که می دانند چگونه این کار را انجام دهند فقط چند بار این کار را انجام می دهند و سپس همه چیز را فراموش می کنند.
گزینه زوم 2 برابری (2X) در منظره یاب به هیچ سنسور تله فوتو منتهی نمی شود زیرا Poco X3 Pro فاقد آن است. در عوض، شما فقط یک تصویر بزرگنمایی دیجیتالی دریافت می کنید که توسط سنسور اصلی گرفته شده است. اینها در صفحه نمایش گوشی مناسب به نظر می رسند، اما در صفحه نمایش های بزرگتر، کمتر دیده می شوند.
لنز فوق عریض عموماً عکسهای خوبی در طول روز می گیرد. هر چند با مقادیر معقولی از جزئیات تفکیکشده، کنتراست خوب، و محدوده دینامیکی مناسب دارد اما شگفتانگیز نیست. اصلاح نویزهای اطراف لبه های عکس خوب است اما قطعا می توانست بهتر باشد.
در شب، دوربین اصلی عکسهای خوبی ارائه میکند، اما این عکسها خیلی خاص نیستند. نوردهی اغلب خوب است، رنگها نسبتاً خوب حفظ میشوند، اما کمبود جزئیات در همه جا وجود دارد و کمی مات و نرمی میتواند در آن رخنه کند. کاهش نویز همان کاری را که در نام میگوید انجام میدهد، اما دوباره این کار را به بهای جزئیات انجام میدهد.
حالت شب را روشن کنید و به شرطی که بتوانید در حین گرفتن عکس، ثابت بمانید و دستتان تکان نخورد، اوضاع به وضوح بهبود خواهد یافت. هایلایت ها بازیابی می شوند، نویز کمتر می شود، اما در عین حال، جزئیات کمتری را ثبت خواهید کرد. رنگها کمی اشباعتر میشوند و این عکسها بهتر از حالت بدون حالت شب هستند، بنابراین به شما توصیه میکنیم از حالت شب بهطور پیشفرض در شب استفاده کنید، مگر اینکه واقعاً شرایط طور دیگری ایجاب کند.
سلفیها توسط دوربین جلوی 20 مگاپیکسلی تولید میشوند که روی کاغذ شبیه به آنچه قبلاً در Poco X3 NFC دیدهایم است. اینها در طول روز خوب ظاهر می شوند، با جزئیات مناسب، رنگ های خوب و کنتراست بسیار خوب.
استفاده از حالت پرتره برای عکس های سلفی عالی نیست، زیرا تفکیک سوژه می تواند بسیار بهتر باشد، اما میزان تاری به نظر خوب است – با اینکه مصنوعی به نظر می رسد، دست کم وحشتناک نیست. در شب، اگر نمیخواهید از عملکرد فلاش صفحه استفاده کنید (و ممکن است به دلیل چند ثانیه اضافی برای گرفتن هر عکس، این کار را نکنید)، باید بگردید و لامپ و روشنایی پیدا کنید تا بتوانید چهره خود را در عکسها ببینید. با این حال، نرمی و نویز زیادی وجود دارد، قابل پیش بینی است، و رنگ ها نیز کاملاً دقیق بازتولید نمی شوند.
به طور کلی، دوربینهای Poco X3 Pro نتایجی را ارائه میکنند که ارزش یک گوشی هوشمند با رده متوسط پایینتر را دارند – که منطقی است و نباید انتظار زیادی از این گوشی داشت. برخلاف عملکرد، کیفیت تصویر دوربین حوزه ای نیست که این گوشی به طور عمده در آن برجسته شود. شما اساساً آنچه را که برای دوربین می پردازید دریافت می کنید و نه بیشتر (ضرب المثل معروف هر چقدر پول بدید آش می خورید).
این بدان معناست که عکسهای خوب (اما نه عالی) در طول روز و عکسهای خوب در شب از سنسور اصلی – که با حالت شب بهتر هم میشوند، تمام آن چیزی است که می توانید از دوربین این گوشی انتظار داشته باشید. در شب، اصلاً از استفاده از حالت فوق عریض و زوم 2 برابری خودداری کنید و در دوربین اصلی تا حد امکان از حالت شب استفاده کنید.
نتیجه گیری بررسی گوشی Poco X3 Pro
بیایید صریح بگوییم: در محدوده قیمتی خود، Poco X3 Pro بهترین گوشی موجود است. بنابراین از این منظر، پوکو با ارائه بهترین عملکرد برای شما، این کار را دوباره انجام داده است و قطعاً برنده دیگری را در دستان خود دارد.
با این حال، همه چیز به این سادگی نیست. عملکرد دوربین X3 Pro در حد متوسط است و اگر بودجه ای شبیه به آنچه که برای خرید این گوشی کنار گذاشته اید، اما کیفیت تصویر دوربین برای شما بسیار مهم است، در این صورت پیشنهاد ما خرید گوشی Redmi Note 10 Pro است. همچنین این گوشی صفحه نمایش بهتری نسبت به X3 Pro دارد. در آخر، همه چیز به سلیقه شخصی شما بستگی دارد.
اگر بتوانید مقداری پول بیشتری خرج کنید، گوشی Poco F3 عملکرد بهتری را به شما ارائه خواهد کرد. این گوشی پرچمدار به لطف تراشه اسنپدراگون 870 از عملکرد بسیار قابل توجهی برخوردار است و هیچ یک از مشکلات گرمایش و یا خرابی برادر جدیدتر خود را نیز ندارد.
Poco X3 Pro یک گوشی میان رده همه جانبه است، با یک ویژگی برجسته – چیپست و در نتیجه عملکرد. از آنجایی که اسنپدراگون 860 یک پرچمدار در زمان خود بود، به گونهای طراحی شده بود که بیشترین بهره را از ترانزیستورهای خود داشته باشد و این خود را به خوبی نشان داده است. شما می توانید عملکرد دلتای بین X3 Pro و X3 NFCرا در استفاده روزمره احساس کنید، این تفاوت کاملاً محسوس است.
به طور کلی، این گوشی یک پکیج میان رده خوب است که با عملکرد برجسته خود به ویژگی های جدیدی ارتقا یافته است. بنابراین اگر با خرید گوشی Poco X3 Pro 128GB 6GB شیائومی به بیشترین عملکردی که مد نظرتان است می رسید، می توانید این گوشی را با قیمت بسیار پایین از ما خریداری کنید. همچنین می توانید به فروشگاه لوازم جانبی ما مراجعه کنید و دست کم لیست قیمت روز لوازم جانبی موبایل ما را ببینید و آن را با سایت های دیگر مقایسه کنید. آنچه تجربه نشان داده است، این گوشی عالی است و جزء پر فروش ترین های شیائومی است.
خدایی پوکو ایکس ۳ پرو عالیه یعنی بهترین گوشی هستش که من تو عمرم دیدم الان دو ساله دارمش و خیلی هم راضی هستم از نظر حتی از آیفون هم بهتره و اگه بهم بگن با آیفون عوضش کن اصلا آیفون رو انتخاب نمیکنم
2سال پیش خریدم ۱۵میلیون وتا الان خداروشکر هیچ مشکلی نداشته
خیلی گوشی خوبیه
مبارکتون باشه. ایشالا همیشه بهترین گوشی موبایل رو داشته باشید
من خرداد ۱۴۰۰ این گوشیو بعد یکماه تحقیق!! خریدم .یعنی دقیقن دوسال و الان ۵ خرداد ۱۴۰۲.تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم و پر قدرت داره کار میکنه فقط مشکلم اینه زیر افتاب خوب معلوم نیس صفحه که اونم چیز مهمی نیست.کسایی که میگن گوشیشون مشکل پیدا کرده دقت کنن نباید داغ بشه.مخصوصا وقتی با دیتا کار می کنید.یکم ب گوشی استراحت بدید مخصوصا وقتی هوا گرمه.آدمم باشه تو گرما ازش کار بکشید سکته میکنه
مبارکتون باشه. گوشی های شیائومی با اینکه قیمت پایین تری نسبت به گوشی سامسونگ و موبایل اپل دارند ولی کارایی و عملکرد خوبی دارند و هر کاربری را راضی نگه می دارد.
فیک خریدی حتما چون من الان شبانه روزی دارم استفاده میکنم خیلی هم خوب داره کار میکنم
یهو بدون هیچ دلیلی خاموش شد و دیگه روشن نشد،
تعمیرکار گفت زیاد میارن اینجوری
گوشیت مشکل داشته تعمیر کار هم ناشی بوده من خودم تو کار موبایلم موبایل بسیار عالی هستش پرو 256 رام هشت مخصوص گیم بدون همگی لک
ای بنازم دهنتو منم ۲۵۶ رم ۸ دارم یبار کامل افتاد تو آب و چند ثانیه هم بود گذاشتم تو کیسه برنج الان مثل بنز کار میکنه
من پوکو ایکس 3پرو دارم واقعا عالی هستش..
من از گوشی poco x3proالان حدود ۲ساله استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشت عالیه عالیه مخصوصا واسه کالاف ارزش اون پولی که میدی بهت امکانات و خدمات بیشتریو میده در کل راضی راضیم هنوز هنگ یا کندی ندیدم
برا من ایکس تری پرو هست
ن ضربه خورد ن فشاری ن ابی تاچش از کار افتاد بردم تعمیرکار از تاچ ال سی دی نبود مشخص شد از ایسی تغذیشه درست شد اما بعد ۱۵ روز دوباره همون طوری شد این دفع خود به خود بعد ۱۲ ساعت درست شد
اقای تعمیر کار هم بهم گفت ک این مدل این مشکلات مث خاموشی کار نکردن تاچ او اینا خیلی اتفاق میفته و زیاد میارن پیش ما
برا منم سیپییوم خراب شد بعد یسال،وقتی بردم تعمیرگاه گفت برای poco x3 pro عادیه بعد یسال همچین مشکلاتی داشته باشه.ولی بعد تعمیر دیگه هیچ مشکلی نداره و اصلا افت کیفیت نکرده