ترفند اندروید

5 ویژگی مخفی اندروید که باید امتحان کنید

5 ویژگی مخفی اندروید که باید امتحان کنید

به عنوان یکی از محبوب ترین سیستم عامل ها در سراسر جهان، اندروید به ندرت در ارائه قابلیت های جدید و هیجان انگیز به کاربران خود کوتاهی می کند. با وجود چنین لیست گسترده و رو به رشد ویژگی ها، ممکن است گاهاً به روزرسانی ها را از دست بدهید. اگر به دنبال خواندن و استفاده از برخی از ویژگی های مفید اما اغلب پنهان اندروید هستید، این پست را تا انتها بخوانید. در اینجا پنج مورد از ویژگی های توصیه شده اما مخفی در گوشی های اندروید را شرح می دهیم.

5 ویژگی اندروید که نمی خواهید آنها را از دست بدهید

از زمان عرضه اولیه در سال 2008، اندروید هر سال کاربران را با به روز رسانی گسترده سیستم عامل خود تحت تاثیر قرار می دهد اما با توجه به اینکه برخی از ویژگی های اندروید، ممکن است از دید کاربران مخفی بماند، این تاثیر آنچان که باید، نبوده است. اگر می خواهید بیشترین استفاده را از گوشی موبایل Android خود داشته باشید، مطمئن شوید که از این پنج ویژگی قابل توجه، مطلع هستید.

1- تقسیم بندی صفحه نمایش یا Split-Screen

تقسیم بندی صفحه نمایش یا Split-Screen

تقسیم بندی صفحه نمایش یا Split-Screen

آیا از رفت و برگشت و کار کردن همزمان با دو برنامه مختلف، متنفر هستید؟ این که آیا به دنبال بررسی به روزرسانی های یکی از برنامه های شبکه های اجتماعی خود هستید در عین حال که پیام های خود در برنامه ای دیگر را چک می کنید و یا باید به Gmail خود بروید در حالی که منتظر برنامه جدیدی برای دانلود از گوگل پلی هستید، حالت تقسیم بندی صفحه نمایش اندروید باعث می شود چند وظیفه را همزمان و بسیار راحت انجام دهید. این قابلیت عالی و راحت، برای کاربران Android 9 و نسخه های بعد از آن در دسترس است. به شما امکان می دهد دو برنامه مختلف اندروید را همزمان روی صفحه اصلی خود در کنار یکدیگر اجرا کنید. برای فعال کردن حالت تقسیم بندی صفحه نمایش تلفن هوشمند خود به صورت زیر عمل کنید:

  • در پایین صفحه اصلی گوشی خود، به آیکن برنامه های اخیر (Recent Apps) بروید. از آنجا، روی برنامه ای که می خواهید در حالت تقسیم بندی صفحه از آن استفاده کنید، ضربه بزنید.
  • از بالای برنامه باز شده، روی آیکن آن ضربه بزنید تا منو باز شود.
  • روی گزینه «Open in split-screen view» (باز شدن در نمای صفحه تقسیم شده) کلیک کنید.
  • اکنون این برنامه در نیمه بالای صفحه نمایش گوشی شما باز می شود. در نیمه پایین، فهرستی از برنامه هایی که می خواهید نمایش داده شود، دیده می شوند روی برنامه دیگری که می خواهید به آن دسترسی پیدا کنید کلیک کنید. اکنون باید هر دو برنامه ها روی صفحه ظاهر شوند تا بتوانید همزمان از آنها استفاده کنید.

2- Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct

مشابه بلوتوث، Wi-Fi Direct یک ویژگی نسبتاً جدید است که به شما امکان می دهد گوشی خود را از طریق وای فای به دستگاه های دیگر خود که از قابلیت اتصالات شبکه Wi-Fi بهره می برند، مثل لب تاپ، گوشی و تبلت، جفت کنید و از اینترنت بسته و وای فای گوشی استفاده کنند. این قابلیتف اگرچه ممکن است در مقایسه با بلوتوث تقریباً یکسان به نظر برسد، اما Wi-Fi Direct مزایای منحصر به فردی دارد. بر خلاف بلوتوث، می توانید به محدوده Wi-Fi قابل ملاحظه ای دسترسی داشته باشید و دادها را با سرعت تا دو گیگابیت بر ثانیه، منتقل کنید، این گزینه مناسب تری برای اشتراک فایل می باشد.

3- میانبرهای برنامه

میانبرهای برنامه

میانبرهای برنامه

اگر دائماً در تلفن خود اسکرول می کنید و برای یافتن برنامه ای که چندین بار در روز از آن استفاده می کنید، جستجو می کنید، ویژگی میانبرهای برنامه اندروید برای شما مناسب است. میانبرهای برنامه به شما امکان می دهد با فشردن طولانی مدت آیکن برنامه، به ویژگی های برنامه خاصی در تلفن اندروید خود دسترسی پیدا کنید. به عنوان مثال، کاربران Google Message می توانند به راحتی رشته های پیام اخیر را باز کنند بدون اینکه ابتدا برنامه را باز کرده و در آن گشت و گذار کنید.

برای استفاده از این ویژگی ، هر برنامه ای را در صفحه اصلی یا کشوی برنامه تلفن هوشمند اندروید خود لمس کنید و آن را برای یک یا دو ثانیه محکم نگه دارید. بسته به برنامه انتخاب شده، میانبرهای مختلفی را مشاهده خواهید کرد که می توانید به صورت لحظه ای به آنها دسترسی پیدا کنید. برای راحتی بیشتر، حتی می توانید این ویژگی را یک قدم فراتر بگذارید و این میانبرها را مستقیماً با فشار دادن طولانی مدت و کشیدن، بر روی صفحه اصلی دستگاه خود پین کنید.

4- پین کردن صفحه نمایش

اگر اغلب گوشی خود را دست فرزندان و یا اعضای خانواده می دهید و نگران این هستید که وارد حریم خصوصی شما شوند، می توانید قابلیت پین کردن صفحه نمایش اندروید را امتحان کنید. این ویژگی مخفی به دیگران امکان می دهد از برنامه ای در تلفن هوشمند شما استفاده کنند در حالی که بقیه اطلاعات شما خصوصی و غیرقابل دسترسی هستند. به محض اینکه برنامه های به صفحه شما پین شد، تا زمانی که کد قفل صفحه را تایپ نکنید، همچنان فعال است و دسترسی کامل به سایر قسمت های دستگاه را امکان پذیر می کند.

5- قفل هوشمند (Smart Lock)

قفل هوشمند (Smart Lock)

قفل هوشمند (Smart Lock)

قفل هوشمند یکی دیگر از ویژگی های مفید و راحت است که در دل اندروید تعبیه شده است. توصیه می کنم به عنوان یک کاربر اندروید، از آن غافل شوید. با فعال بودن Smart Lock، نیازی به تایپ مکرر PIN یا اسکن اثر انگشت خود برای دسترسی به تلفن هنگام حضور در محل کار، خانه یا مکان معتمد دیگر ندارید. حتی می توانید آن را در تنظیمات اندروید خود سفارشی کنید تا وقتی احساس می شود که با در دست گرفتن گوشی یا زمانی که از موبایل خود با بلوتوث یا هدفون بی سیم استفاده می کنید، قفل گوشی باز نشود. برای فعال کردن Smart Lock ، به منوی Settings خود رفته و بر روی Security> Smart Lock کلیک کنید. در صورت درخواست، پین خود را وارد کنید. از اینجا، شما قادر خواهید بود از عملکردهای قفل هوشمند و زمان استفاده آن استفاده کنید.

فرقی نمی کند که به تازه گی با سیستم عامل اندروید کار می کنید یا نه از سال ها پیش گوشی اندروید داشته اید و حسابی با ویژگی های آن آشنا هستید. کوک موبایل یک فروشگاه همه کاره برای همه نیازهای تعمیرات موبایل شما است. تکنسین های متخصص ما دارای مجوز تعمیر انواع گوشی های اندروید با برندها و مدل های مختلف، از تلفن های هوشمند سامسونگ گرفته تا شیائومی، نوکیا، هواوی و موارد دیگر هستند. برای شروع همین امروز با شماره تلفن 02167319 تماس بگیرید.

امیدوارم از این این پست و 5 ویژگی مخفی اندروید که به شما آموزش دادیم، لذت برده باشید، از اینکه با ما همراه بودید کمال تشکر را داریم. برای دیدن پست ها و ترفندهای بیشتر و اطلاع از شرایط خرید گوشی  موبایل به صفحه اینستاگرام ما مراجعه کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *