ترفند شبکه های اجتماعی

آموزش حذف فالوورها در اینستاگرام

آموزش حذف فالوورها در اینستاگرام

اگر در اینستاگرام یک فامیل سرتق یا یک دوست سرخوشی دارید که مدام پست می گذارد و یا در خصوصی به شما پیام می دهد و باعث رنجش خاطر و آزار و اذیت شما می شود، احتمالاً خوشحال خواهید شد بدانید که چطور با رفتن به حساب کاربری خود، و حذف او از لیست فالوورها، از شر او خلاص شوید. شما این فرد را به طور کامل حذف نمی کنید اما می توانید او را مسدود کرده (بلاک) و از مشاهده نمایه خود بازدارید. همچنین می توانید حساب شخصی خود را خصوصی کنید تا در آینده از جذب فالوورهای ناخواسته خودداری کنید.

1- روی برنامه اینستاگرام ضربه بزنید و صفحه را باز کنید.

اگر از صفحه اینستاگرام تحت وب و کامپیوتر استفاده می کنید، وارد وب سایت اینستاگرام شوید.

اگر قبلاً حساب کاربری خود را ذخیره نکرده اید و یا آخرین باری که صفحه اینستاگرام خود را چک کرده اید، گزینه خروج از کاربری را زده اید، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید و صفحه خود را بالا بیاورید.

روی برنامه اینستاگرام ضربه بزنید و صفحه را باز کنید

روی برنامه اینستاگرام ضربه بزنید و صفحه را باز کنید

2- به صفحه پروفایل خود بروید.

برای این کار، روی آیکون شخص ضربه و یا کلیک کنید، برای کاربران موبایل، این آیکون در پایین گوشه راست صفحه نمایش دیده می شود.

اگر از اینستاگرام در کامپیوتر استفاده می کنید، این آیکون را در بالا گوشه راست صفحه پیدا خواهید کرد.

به صفحه پروفایل خود بروید

به صفحه پروفایل خود بروید

3- روی گزینه «Followers» ضربه بزنید و یا کلیک کنید.

این گزینه باید در سمت راست تصویر پروفایل باشد.

برای نوع محتوایی را که می خواهید با دنیا به اشتراک بگذارید را در نظر بگیرید، سپس نامی را انتخاب کنید.

روی گزینه Followers ضربه بزنید و یا کلیک کنید

روی گزینه Followers ضربه بزنید و یا کلیک کنید

4- فهرست فالوورهای خود را مرور کنید.

در حالیکه شما نمی توانید فالوورتان را مجبور کنید، دیگر شما را دنبال نکند (این کار شخصی است و به تصمیم خود فالوور بستگی دارد)، می توانید او را بلاک کنید، با این کار او هنوز فالوور شما هست اما نمی تواند صفحه، پروفایل و پست های ارسالی شما را ببیند.

فهرست فالوورهای خود را مرور کنید

فهرست فالوورهای خود را مرور کنید

5- روی فالوور مورد نظر که می خواهید حذف کنید کلیک کنید و یا ضربه بزنید.

به پروفایل او بروید و از این طریق او را بلاک (مسدود) کنید.

روی فالوور مورد نظر که می خواهید حذف کنید کلیک کنید و یا ضربه بزنید

روی فالوور مورد نظر که می خواهید حذف کنید کلیک کنید و یا ضربه بزنید

6- روی منو سه نقطه ضربه بزنید.

این منو در بالا گوشه راست صفحه نمایش شما دیده می شود (یا در اینستاگرام کامپیوتر در سمت راست نام شما).
این منو در اندروید عمودی و در آیفون ها افقی است.

روی منو سه نقطه ضربه بزنید

روی منو سه نقطه ضربه بزنید

7- روی گزینه «Block User» کلیک کنید و یا ضربه بزنید.

در سایت اینستاگرام، این گزینه با عبارت «Block this user»یعنی «این کاربر را مسدود کن» نوشته شده است. پس از انتخاب این گزینه، اینستاگرام از شما می خواهد که عمل مسدود کاربر مورد نظر را تایید کنید. از شما می پرسد «آیا قصد دارید کاربر مورد نظر را مسدود کنید؟»

روی گزینه Block User کلیک کنید و یا ضربه بزنید

روی گزینه Block User کلیک کنید و یا ضربه بزنید

8- روی گزینه «بله، مطمئنم» کلیک کنید و یا ضربه بزنید.

با ضربه روی این گزینه، کاربر مورد نظر شما مسدود خواهد شد، و دیگر نمی تواند پست های شما را ببیند.

  • از این به بعد، کاربر مسدود شده توسط شما، تنها زمانی می تواند پست های روی تصاویر شما را ببیند که شما و او یک دوست مشترک و یا فالوور مشترک دارید و با دیدن صفحه دوست مشترک می تواند عکس ها و نوشته های شما را ببیند. همچنین می توانند نام کاربری شما را جستجو کنند اما دیگر به حساب کاربری شما دسترسی داشته باشند.
  • هر زمان که خواستید با رفتن به منو تنظیمات و انتخاب سربرگ «کاربران مسدود شده» می توانید فهرست کاربران مسدود شده خود را مشاهده کنید.
روی گزینه بله، مطمئنم کلیک کنید و یا ضربه بزنید

روی گزینه بله، مطمئنم کلیک کنید و یا ضربه بزنید

9- این فرایند و مراحل را برای هر کاربر دیگری که قصد دارید او را مسدود کنید تکرار کنید.

از این به بعد اگر خواستید از دنبال کردن شما توسط هر کاربر ناخواسته جلوگیری کنید، می توانید صفحه خود را از حالت عمومی به خصوصی تبدیل کنید و هر کس که خواست شما را دنبال کند، با ارسال درخواست باید از شما اجازه بگیرد.

این فرایند و مراحل را برای هر کاربر دیگری که قصد دارید او را مسدود کنید تکرار کنید

این فرایند و مراحل را برای هر کاربر دیگری که قصد دارید او را مسدود کنید تکرار کنید

10- برنامه اینستاگرام را روی گوشی خود باز کنید.

حساب کاربری خود را از وضعیت عادی آن به «Private» (خصوصی) تبدیل کنید، یعنی از این پس هر کاربری که قصد دارد شما را دنبال کند ابتدا برای شما درخواست فالوور شدن ارسال می کند و شما در صورت دلخواه می توانید با درخواست او موافقت کنید و به او اجازه دنبال کردن تان را بدهید. شما تنها کسی هستید که می توانید درخواست او را تایید کنید.

  • تغییر حساب کاربری تان به حالت «خصوصی» همچنین دسترسی کاربران را به کامنت ها و لایک های شما محدود می کند، به استثنای پست های عمومی (که در آن نام شما در کنار لایک های دیگران دیده می شود).
  • امکان تغییر وضعیت دیدن حساب کاربری تان از روی کامپیوتر وجود ندارد.
برنامه اینستاگرام را روی گوشی خود باز کنید

برنامه اینستاگرام را روی گوشی خود باز کنید

11- اگر قبلاً وارد پروفایل خود نشده اید، پروفایل تان را باز کنید.

روی آیکون شبیه به بدن انسان که در سمت راست گوشه پایین صفحه دیده می شود ضربه بزنید.

اگر قبلاً وارد پروفایل خود نشده اید، پروفایل تان را باز کنید

اگر قبلاً وارد پروفایل خود نشده اید، پروفایل تان را باز کنید

12- منو تنظیمات حساب کاربری تان را باز کنید.

برای این کار در iOS روی آیکون چرخ دنده و در اندروید روی ایکون سه نقطه در بالا گوشه راست صفحه نمایش ضربه بزنید.

منو تنظیمات حساب کاربری تان را باز کنید

منو تنظیمات حساب کاربری تان را باز کنید

13- به گروه «Account»بروید.

این مجموعه ای از سربرگ هایی است که به گزینه های حساب کاربری اختصاص داده شده است. در پایین این گروه، می توانید گزینه «Private Account»را پیدا کنید.

به گروه «Account»بروید

به گروه «Account»بروید

14- سوئیچ در کنار گزینه «Private Account» را روی On بگذارید و گزینه خصوصی را فعال کنید.

با فعال کردن این گزینه رنگ سوئیچ از خاکستری به آبی تبدیل می شود، یعنی اکنون حساب کاربری شما خصوصی شده است.

  • اگر می خواهید این تنظیم را غیر فعال کنید، انگشت خود را روی آن گذاشته به سمت مخالف بکشید، پنجره تایید بالا می آید و شما باید روی OK ضربه بزنید.
  • توجه داشته باشید که این تنظیم روی فالوورهای فعلی شما تاثیری ندارد. اگر می خواهید کاربری و یا همه آنها را مسدود کنید باید به صورت دستی اقدام کنید.
سوئیچ در کنار گزینه «Private Account» را روی On بگذارید و گزینه خصوصی را فعال کنید

سوئیچ در کنار گزینه «Private Account» را روی On بگذارید و گزینه خصوصی را فعال کنید


کوک موبایل در رسانه ملی