شاید تا چند سال پیش گوشی همراه فقط برای زنگ زدن به دیگران و پاسخگویی به تماسها و پیامها مورد استفاده قرار میگرفت. اما امروزه این وسایل کوچک تبدیل به دستیار شخصی ما شدهاند و تقریبا هر کاری را که قبلا به کمک چندین وسیلۀ دیگر انجام میدادیم، یکجا سر و سامان میدهند. احتمالا شما به دنبال روش یا برنامهای برای گوشی همراه و تبلت خود هستید که با آن فایلهایی را به PDF تبدیل کنید. در این مطلب کوک موبایل به شما چند برنامۀ اندرویدی را معرفی میکند که به سرعت و خیلی آسان شما را به هدفتان میرسانند.
Foxit PDF Creator
خیلی از شما این برنامه را از نسخۀ ویندوز آن میشناسید، اما حالا به نسخۀ اندرویدی آن نیز دسترسی دارید. این برنامه یکی از بهترینها برای تبدیل فایل به PDF است. این برنامه به شما اجازه میدهد فایلهای مایکروسافت آفیس و باقی فرمتها را به PDF تبدیل کنید و آنها را روی حافظۀ دستگاه یا کارت حافظۀ جانبی ذخیره کنید. با Foxit PDF Creator شما حتی میتوانید فایلهای PDF شده را مدیریت کرده یا اسم آنها را تغییر دهید.
نقاط قوت این برنامه:
- استفاده از آن بسیار ساده است.
- اکثر فرمتها را به PDF تبدیل میکند.
- پی دی افهای تولید شده با این برنامه کیفیت بالایی دارند.
نقاط ضعف این برنامه:
- ممکن است گاهی از کار بیافتد.
- در حالت اصلی این برنامه پولی است.
Sonic PDF Creator
این برنامه برای گوشیها و تبلتهای اندروید در دسترس است و فایلهای ماکروسافت آفیس را به PDF تبدیل میکند. تنها کاری که باید انجام دهید آن است که فایل مورد نظر را در گوشی خود انتخاب کرده و آن را با سونیک PDF کریتور باز کنید، سپس کمی صبر کرده تا PDF آماده شود. فایل آماده شده به صورت خودکار در حافظۀ دستگاه ذخیره میشود، مگر آنکه خودتان آن را پاک کنید. این برنامه همچنین به شما اجازه میدهد فایلهای تبدیل شده را باز کرده، بخوانید یا به اشتراک بگذارید.
نقاط قوت این برنامه:
· رایگان است.
· عملیات تبدیل را به سرعت انجام میدهد.
نقاط ضعف این برنامه:
· هنگام کار با آن باید به اینترنت وصل باشید.
· فقط فایلهای ماکروسافت آفیس را پوشش میدهد.
PDF Maker
PDF میکر یک برنامۀ اندرویدی است که بازخوردهای خوبی از کاربران دریافت کرده است. این برنامه هم فقط فایلهای ماکروسافت آفیس را حمایت میکند اما با آن میتوانید اندازۀ کاراکترها را تغییر دهید، به متن عکس اضافه کنید، قسمتهای دلخواه را هایلات کنید و بخشهایی از متن را اضافه یا حذف کنید. در حقیقت این برنامه نه تنها فایل PDF تولید میکند، بلکه یک ویرایش کنندۀ کاربردی هم هست.
نقاط قوت این برنامه:
· رایگان است.
· کاربر با کمک این اپ میتواند فایل پی دی اف را ویرایش کند.
نقاط ضعف این برنامه:
· هنگام کار با آن باید به اینترنت وصل باشید.
· فقط فایلهای ماکروسافت آفیس را پوشش میدهد.
PDF Creator
عملکرد این اپ کمی متفاوت است. شما باید متن دلخواه را در فضای این برنامه تایپ کنید؛ سپس دکمۀ Submit را لمس کنید تا برنامه یک صفحۀ اینترنتی را باز کرده و فایل را به پی دی اف تبدیل کند. پس از اتمام عملیات، فایل به صورت خودکار روی حافظۀ دستگاه ذخیره میشود.
نقاط قوت این برنامه:
· رایگان است.
· کاربر میتواند به صورت مستقیم و بدون نیاز به فایل ورد، متن دلخواه را به پی دی اف تبدیل کند.
نقاط ضعف این برنامه:
· برای استفاده از آن باید به اینترنت وصل باشید.
· نمیتوانید فایلهای از قبل ذخیره شده روی دستگاه را با این برنامه به PDF تبدیل کنید.
Cam Scanner-Phone PDF Creator
این برنامه به صورت یک اسکنر و پی دی اف ساز همزمان کار میکند. فوقالعاده به نظر میرسد! شما با کمک دوربین گوشی متن دلخواه را اسکن میکنید و به صورت PDF شده تحویل میگیرید. این برنامه مانند OCR امکانات ویرایشی هم در اختیار شما قرار میدهد. به کمک این برنامه میتوانید PDF آماده شده را به راحتی در شبکههای مجازی یا به صورت ایمیل، با دیگران به اشتراک بگذارید.
نقاط قوت این برنامه:
· کاربر میتواند هر فایلی را اسکن کرده و تبدیل به پی دی اف کند.
· کاربر با کمک این اپ میتواند پی دی اف آماده شده را با دوستان و همکاران خود به اشتراک بگذارد.
· کاربر میتواند فایل را به کمک این برنامه ویرایش کند.
· کاربر میتواند پس از ایجاد فایل پی دی اف، برای آن رمز تعیین کند.
نقاط ضعف این برنامه:
· نسخۀ رایگان آن دارای تبلیغ است.
· نسخۀ رایگان دارای برخی محدودیتها است.
پس از خواندن این مطلب و نصب برنامهای که به نظرتان مناسبتر میآید، متوجه میشوید تبدیل فایل به پی دی اف در دستگاههای اندرویدی بسیار ساده است و دیگر نیاز نیست حتما از رایانهها برای این منظور استفاده کنید.