آموزش تعمیرات اپل

آموزش تعویض باتری آیفون 7

آموزش تعویض باتری آیفون 7

عناوین این مقاله

آموزش تعویض باتری آیفون 7 به صورت تصویری و گام به گام در این مقاله صورت می گیرد.

آیفون 7 مجهز به باتری لیتیوم یون با ظرفیت 1960 میلی آمپر ساعت و غیر قابل تعویض است. میزان ماندگاری شارژ باتری این دستگاه مطلوب است و در کل از کیفیت خوبی برخوردار می باشد. تعویض باتری یکی از عملیات تعمیرات موبایل رایج می باشد که با توجه به طول عمر مشخصی که دارند به مرور زمان خراب می شوند و باید تعویض شوند. اگر عمر باتری آیفون 7 شما به اتمام رسیده و یا مشکلات تخلیه سریع باتری دارید و شارژ باتری گوشی تان زود به زود تخلیه می شود. اگر باتری آیفون شما شارژ نمی شود و گوشی تان روشن نمی شود، به احتمال بسیار زیاد باتری آن معیوب شده و باید تعویض شود.

از این دستورالعمل راهنما برای تعویض باتری آیفون 7 خود با یک باتری جدید استفاده کنید. برای اطلاع از قیمت باتری اصلی آیفون 7 می توانید با ما تماس بگیرید و یا با مراجعه به صفحه “فروشگاه”، پس از مشاهده قیمت، خرید اینترنتی خود را انجام دهید. اگر باتری آیفون تان، باد کرده است، لطفاً نکات ایمنی را رعایت کنید و اقدامات احتیاطی را پیش بگیرید.

این دستورالعمل راهنما، به طور کامل نحوه جدا کردن صفحه نمایش را آموزش می دهد تا از صدمات و آسیب های تصادفی به کابل های صفحه نمایش جلوگیری شود.

اگر احساس می کنید بدون اینکه به کابل های صفحه نمایش فشار آورده و به آنها آسیب بزنید می توانید براحتی باتری را بردارید، می توانید از مراحل جدا کردن صفحه نمایش عبور کنید. علاوه بر این، در حالی که به محض باز کردن گوشی، امکان برداشتن نوارهای چسب نگهدارنده باتری وجود دارد، این دستورالعمل توصیه می کند که ابتدا موتور تپتیک برداشته شود. با این کار ریسک پاره شدن اتفاقی نوارهای چسب زیر باتری یا جدا شدن آنها از روی موتور تپتیک و یا کشیده شدن نوار چسب روی لبه های تیز قطعات اطراف کاهش می یابد.

برای بهینه کردن عملکرد باتری، بعد از تعویض آن، شرایط باتری جدید را بهینه و کالیبره کنید. بدین روش که ابتدا باتری را تا 100 درصد شارژ کنید، سپس همانطور که در حال شارژ است به مدت حداقل 2 ساعت، رها کنید. بعد از آن گوشی خود را از شارژ بیرون آورده استفاده کنید تا زمانی که گوشی به خاطر تخلیه شارژ خاموش شود. سپس، باتری را یکبار دیگر و بدون وقفه فول شارژ کنید.

اگر حین عملیات تعویض باتری با مشکل برخوردید، با کارشناسان تعمیرات تخصصی اپل کوک موبایل تماس بگیرید و مشاوره های لازم را به صورت رایگان دریافت نمایید.

مدت زمان انجام کار: 1 ساعت

سختی کار: متوسط

ابزار و وسایل مورد نیاز:

  1. پیچ گوشتی دو طبقه مخصوص آیفون
  2. پیچ گوشتی مخصوص باز کردن پیچ های t1 آیفون
  3. آی اُپنر
  4. قاب باز کن
  5. کاپ مکش دستی
  6. کارت پلاستیکی
  7. کاردک یا قطعه مثلث شکل کوچک (6 کاردک)
  8. پیچ گوشی چهارسو #000
  9. پیچ گوشتی چند سر مخصوص باز کردن پیچ های Y000 آیفون
  10. پنس
  11. اسپاتول

قطعات و مواد مصرفی مورد نیاز:

  1. نوار چسب باتری آیفون آیفون 6 /6s / 7
  2. چسب مونتاژ صفحه نمایش آیفون 7
  3. پیچ های لبه پایین آیفون 7 و یا 7 پلاس

مرحله 1- پیچ های t1 را باز کنید: آموزش تعویض باتری آیفون 7

  • قبل از اینکه شروع کنید، شارژ باتری گوشی اپل خود را به زیر 25% خالی کنید. باتری لیتیوم یون فول شارژ اگر به اشتباه و به صورت اتفاقی با اشیاء نوک تیز مثل پیچ گوشتی ها و یا پنس برخورد کند می تواند منجر به انفجار و یا خطرات بالقوه شود.
  • قبل از باز کردن گوشی، ابتدا آن را خاموش کنید.
  • در لبه پایین گوشی های آیفون دو پیچ t1 بلند 3.4 میلیمتری قرار دارد، با پیچ گوشتی مخصوص، آنها را باز کنید. جای این پیچ ها در تصویر با دایره قرمز رنگ مشخص شده است.
  • با باز شدن صفحه نمایش آیفون، واشرهای آب بندی و ویژگی ضد آب بودن دستگاه به خطر می افتد. قبل از اینکه به مرحله بعد بروید چند واشر آب بندی، آماده داشته باشید، و یا اگر گوشی را با همان واشرهای قبلی و یا بدون واشر آب بندی نصب و سرهم بندی کردید، حداقل مراقب باشید که آیفون دیگر در معرض آب قرار نگیرد.

مرحله 2- گوشی را باز کنید.

  • لبه پایین آیفون را حرارت دهید، حرارت باعث شل شدن چسب نگهدارنده نمایشگر می شود و باعث می شود که راحت تر باز شود.
  • برای حرارت دادن از سشوار صنعتی، هیتر استفاده کنید و یا آی اُپنر که از پیش گرم شده است را به مدت یک دقیقه روی لبه پایین قاب آیفون قرار دهید تا چسب ها شل شوند.

مرحله 3- کاپ مکش دستی را به لبه پایین گوشی متصل کنید

  • پس از اینکه لبه های قاب را حرارت دادید، کاپ مکش را روی لبه پایینی پنل جلو، درست بالای دکمه هوم قرار دهید.
  • اطمینان حاصل کنید که قسمتی از کاپ مکش با دکمه هوم همپوشانی نشده و روی دکمه هوم قرار نگرفته است. چرا که مانع از چسبیدن کامل کاپ مکش و ایجاد خلاء بین کاپ مکش و گلس جلو می شود.
  • در صورتیکه صفحه نمایش به شدت آسیب دیده و گلس آن در سطح گسترده ای خرد شده است، ابتدا روی آن را با نوارچسب پهن بپوشانید و سپس کاپ مکش را وصل کنید. همچنین بجای استفاده از کاپ مکش می توانید از چسب های نواری قوی استفاده کنید. اگر استفاده از نوار چسب مقدور نبود می توانید پس از چسباندن کاپ مکش روی پنل، دور تا دور کاپ را با چسب قطره ای بسیار قوی محکم بچسبانید.

مرحله 4- لبه زیرین را شل کنید.

  • دسته کاپ مکش را محکم گرفته و به آرامی به بالا بکشید، هنگام کشیدن دسته کاپ، نیروی ثابت و یکنواختی اعمال کنید تا بین پنل جلو و قاب پشت، شکاف کوچکی ایجاد شود.
  • نوک اسپاتول سر صاف را به اندازه چند میلی متر در شکاف ایجاد شده فرو کنید.
  • چسب آب بندی نگهدارنده صفحه نمایش بسیار محکم و قوی است؛ برای جدا کردن چسب ها و ایجاد شکاف اولیه به نیروی قابل توجهی نیاز است. اگر برای باز کردن شکاف با مشکل مواجه شدید و چسب به قدری محکم است که نمی توانید پنل ها را از هم جدا کنید، ابتدا لبه ها را کمی حرارت داده و سپس به آرامی کاپ مکش را بالا و پایین کنید تا چسب آب بندی شل شده و شکاف ایجاد شود و بتوانید نوک کاردک را لای آن قرار دهید.

مرحله 5- چسب لبه پایین آیفون را جدا کنید.

  • اسپاتول را در امتداد لبه پایین به سمت چپ گوشی بکشید.
  • اسپاتول را در عرض شکاف بین صفحه نمایش و قاب پشت به آرامی و با دقت بچرخانید تا شکاف باز تر شود.

مرحله 6- لبه چپ گوشی را شل کنید.

  • اسپاتول را اطراف گوشه و سپس در امتداد لبه چپ تا گوشه بالای گوشی، و به سمت دکمه های کنترل حجم صدا و دکمه سکوت، بکشید و چسب نگهدارنده صفحه نمایش در سمت چپ گوشی را جدا کنید.
  • سعی نکنید لبه بالای صفحه نمایش را از قاب پشت اهرم کنید، این قسمت با گیره های پلاستیکی نگه داشته شده است که در اثر فشار ممکن است بشکنند.

مرحله 7- چسب لبه راست گوشی را شل کنید.

  • اسپاتول را در لبه پایین آیفون سمت راست گوشی وارد کنید و این بار به سمت بالا و در امتداد لبه راست گوشی بکشید و چسب های سمت راست را نیز به طور کامل جدا کنید.
  • اسپاتول را در عرض شکاف بین صفحه نمایش و قاب پشت به آرامی و با دقت بچرخانید تا شکاف باز تر شود.
  • نوک اسپاتول را خیلی به داخل گوشی فرو نکنید چرا که ممکن است به قطعات داخلی و یا کابل های منعطف در زیر آن آسیب وارد کند. نوک اسپاتول باید تنها چند میلی متر و یا به اندازه لبه صفحه نمایش فرو برده شود.

مرحله 8- بررسی کنید ببینید چسب هر سه لبه آیفون شل شده اند.

  • به آرامی کاپ مکش را به سمت بالا بکشید و لبه پایین صفحه نمایش را بلند کنید.
  • هنگام بلند کردن صفحه نمایش مراقب باشید صفحه نمایش با زاویه بیش از 10 درجه بالا نیاید چرا که ممکن است کابل های منعطف در امتداد سمت راست گوشی که صفحه نمایش را به برد متصل می کند کشیده شوند و آسیب ببینند.

مرحله 9-کاپ مکش دستی را از روی گوشی بردارید.

برای جدا کردن کاپ مکش از روی پنل جلو، زبانه کوچک کاپ را با انگشت به یک طرف هل دهید و سپس به آرامی کاپ مکش را بردارید.

مرحله 10- چسب زیر صفحه نمایش در لبه فوقانی را جدا کنید.

  • نوک کاردک را زیر صفحه نمایش در امتداد لبه بالای گوشی بین قاب عقب و پنل جلو بکشید تا بقیه چسب های نگهدارنده صفحه نمایش نیز شل و جدا شوند.
  • مراقب باشید که به گیره های پلاستیکی در لبه بالای گوشی آسیب وارد نکنید.

مرحله 11- گیره های نگهدارنده صفحه نمایش به قاب پشت را باز کنید.

  • مجموعه صفحه نمایش را از لبه بالا گوشی به آرامی به سمت بالا بکشید تا گیره های نگهدارنده آن به قاب پشت جدا شوند.
  • گوشی را روی میز کار قرار دهید و با دست پنل جلو را گرفته به صورت کتابی از سمت چپ به راست باز کنید.
  • صفحه نمایش را به طور کامل از قاب پشتی جدا نکنید چرا که هنوز این دو پنل بوسیله چندین کابل منعطف به لاجیک برد و به یکدیگر متصل هستند.
  • صفحه نمایش را بلند کنید و به به یک جسم محکم مثلاً خود جعبه گوشی اپل تکیه دهید.

مرحل 12- پیچ های براکت باتری و نمایشگر را باز کنید.

  • هر چهار پیچ نگهدارنده براکت پایینی کابل صفحه نمایش به لاجیک برد را باز کنید:
  • با استفاده از پیچ گوشتی چند سر، سه پیچ 1.2 میلی متری را باز کنید. جای این پیچ ها در تصویر مربوطه با دایره قرمز رنگ نشان داده شده است.
  • پیچ 2.4 میلی متری را باز کنید. جای این پیچ ها در تصویر مربوطه با دایره نارنجی رنگ نشان داده شده است.
  • در سراسر عملیات تعمیر، هر پیچی را که باز می کنید آن را در الگوی پیچ ها قرار دهید و هر پیچ را طوری به ترتیب در الگو قرار دهید که هنگام بستن پیچ ها اشتباه نکنید و هر کدام را در جای خود ببندید. بستن پیچ ها در جای اشتباه می تواند باعث آسیب همیشگی به آیفون شود.

مرحله 13- براکت کابل پایینی صفحه نمایش را بردارید.

با استفاده از پنس، لبه براکت یا محافظ فلزی کانکتورهای باتری و نمایشگر را گرفته از جای خود بردارید.

مرحله 14- کانکتور باتری را اهرم کنید و از سوکتش روی لاجیک برد آزاد کنید.

  • نوک تخت اسپاتول را در سمت چپ کانکتور باتری قرار دهید و به آرامی به سمت بالا اهرم کنید و از سوکتش روی لاجیک برد خارج کنید.
  • کانکتور را کمی به سمت بیرون از لاجیک برد خم کنید تا در حین تعمیر از اتصال ناگهانی آن با این سوکت جلوگیری شود و به گوشی برق نرساند.

مرحله 15- کانکتور صفحه نمایش را اهرم کنید و از سوکتش آزاد کنید.

  • قبل از اینکه کابل ها را جدا کنید و یا مجدداً متصل کنید اطمینان حاصل نمایید که کانکتور باتری را قطع کرده اید.
  • با استفاده از نوک اسپاتول و یا ناخن، هر دو کانکتور صفحه نمایش پایینی را به سمت بالا اهرم کنید و از سوکتش روی برد خارج کنید.
  • برای نصب مجدد این مدل کانکتورها، ابتدا با دقت کانکتور را تراز کنید و از یک طرف فشار دهید تا با یک کلیک در جای خود قرار گیرد، سپس همین کار را برای طرف دیگر تکرار کنید. هرگز روی قسمت وسط کانکتور فشار وارد نکنید. اگر کانکتور به خوبی تراز نشده باشد و فشار داده شود، پین های آن خم شده و آسیب دائمی وارد می کند.
  • پس از اتصال مجدد کانکتورها، در صورتی که صفحه نمایش سفید داشتید و یا خطوط سفیدی روی صفحه نمایش مشاهده کردید و یا همچنین تاچ به خوبی کار نکرد و یا حداقل در برخی قسمت ها عمل نمی کند، سعی کنید کانکتورها را دوباره جدا کنیدو هر دو کابل ها را با دقت و به درستی در جای خود قرار دهید و انها را متصل کنید.

مرحله 16- پیچ براکت روی نگهدارنده مجموعه سنسور پنل جلو را باز کنید.

  • با پیچ گوشتی چندسر هر دو پیچ 1.3 میلی متری نگهدارنده براکت روی کانکتور مجموعه سنسور پنل جلو را باز کنید. جای این پیچ در تصویر با دایره قرمز رنگ مشخص شده است.
  • با استفاده از پنس، براکتی که از کانکتور مجموعه سنسور پنل جلو محافظت می کند را بردارید.

مرحله 17 – کانکتور مجموعه سنسور پنل جلو را جدا کنید.

نوک اسپاتول و یا ناخن را زیر کانکتور مجموعه سنسور پنل جلو قرار دهید، به سمت بالا اهرم کنید و کابل منعطف مجموعه سنسور پنل جلو را جدا کنید.

مرحله 17 – مجموعه صفحه نمایش را بردارید.

  • لبه های صفحه نمایش را با دست گرفته و مجموعه پنل جلو را بردارید.
  • هنگام نصب مجدد به چسب های آب بندی اطراف لبه های صفحه نمایش دقت کنید. اگر لازم باشد چسب های قدیمی را برداشته و به دور لبه های صفحه نمایش، چسب جدید اضافه کنید.

مرحله 18– پیچ های بارومتریک ونت را باز کنید.

با استفاده از پیچ گوشتی چهارسو، دو پیچ 1.9 میلی متری نگهدارنده بارومتریک ونت به قاب پشت را باز کنید.

مرحله 19- بارومتریک ونت را بردارید.

با استفاده از پنس نوک کج، لبه های دریچه هوا را گرفته و به آرامی از جای خود بردارید.

مرحله 20- کانکتور موتور تپتیک را جدا کنید.

نوک تخت اسپاتول را زیر کانکتور موتور تپتیک آیفون 7 قرار داده و به آرامی به سمت بالا اهرم کنید تا کانکتور از سوکتش از روی برد جدا شود.

مرحله 21- پیچ های نگهدارنده موتور تپتیک را باز کنید.

با استفاده از پیچ گوشتی چهارسو، سه پیچ 1.6 میلی متری که موتور تپتیک را به قاب پشت متصل کرده است را باز کنید. جای این پیچ ها در تصویر با دایره قرمز رنگ مشخص شده است.

مرحله 22- موتور تپتیک را بردارید

با پنس گوشه موتور تپتیک را گرفته و ار روی پنل زیر دستگاه برداشته و بردارید.

مرحله 23 – زبانه اولین چسب محافظ باتری را باز کنید.

  • همانطور که در تصویر مشخص است، قسمت تحتانی باتری با دو قطعه چسب محافظ در جای خود قرار گرفته است. با استفاده از پنس سر صاف، زبانه اولین چسب محافظ باتری در قسمت تحتانی باتری را گرفته و برگردانید. مراقب باشید که با نوک پنس یا ناخن به باتری ضربه نزنید و باتری را سوراخ نکنید.
  • حتی الامکان از ناخن ها و یا پنس های غیر نوک تیز استفاده کنید. مراقب باشید که نوک پنس به باتری برخورد شدید نداشته باشد. پوسته باتری نازک است و در صورت برخورد شدید سوراخ شده مواد شیمیایی آن به بیرون درز می کند. این حالت خطرناک است و پتانسیل ایجاد انفجار و آتش سوزی را به همراه دارد. پس خیلی مراقب باشید.

مرحله 24- دومین زبانه چسب نگهدارنده باتری را بردارید.

با استفاده از پنس سر صاف، زبانه دومین چسب محافظ در قسمت تحتانی باتری را گرفته و برگردانید.

مرحله 25- زبانه اولین چسب باتری را بکشید.

  • زبانه اولین چسب باتری را با دو انگشت خود بگیرید و با نیروی یکنواخت آن را به سمت لبه زیرین گوشی بکشید.
  • کشیدن چسب را با نیروی یکنواخت ادامه دهید و سعی کنید زاویه کشش را هم حفظ کنید. حین کشیدن چسب بهتر از زاویه کشیدن 60 درجه یا کمتر را حفظ کنید.
  • کشیدن چسب را همینطور ادامه دهید تا کاملاً از زیر باتری جدا شده و پاره شود.

مرحله 26- دومین زبان چسب نگهدارنده باتری را بکشید.

  • به آرامی زبانه چسب بعدی نگهدارنده باتری را گرفته و به شیوه قبلی به سمت پایین گوشی بکشید و از باتری جدا کنید.
  • سعی کنید نوارهای چسب زیر باتری را صاف کنید و تای آن را باز کنید. نوار چسب های لوله شده و تا شده به یکدیگر می چسبند و بجای اینکه به خوبی و راحت کشیده شوند، پاره می شوند.
  • علاوه بر این، وقتی که زبانه چسب ها را گرفته و می کشید به باتری فشار وارد نکنید. فشار وارد کردن روی باتری می تواند باعث زخم شدن و پاره شدن چسب ها شود.
  • چسب ها را به صورت مستقیم و در جهت خود بکشید. هنگام کشیدن زبانه چسب ها فشار یکنواختی را اعمال کنید تا چسب بین باتری و قاب عقب پاره و جدا نشود. برای اینکه چسب ها پاره نشوند حین کشیدن کمترین زاویه را به چسب ها بدهید و همانطور که گفتم کشیدن به صورت مستقیم باشد. همچنین مراقب باشید که حین کشیدن، چسب ها به لبه های قطعات دیگر برخورد نکند.

مرحله 27 – باتری را حرارت دهید تا چسب زیر آن شل شود

  • اگر هر یک از نوار چسب ها پاره شد و باتری به قاب پشت چسبیده، جدا نمی شود، آی اُپنر را گرم کرده و یا از سشوار مو استفاده کنید و قاب عقب گوشی و قسمت پشت باتری را حرارت دهید تا چسب ها شل شوند.
  • آیفون را حرارت دهید تا قاب عقب گرم شود. مراقب باشید گرم شدن قاب طوری نباشد که پوست دست را بسوزاند. توجه داشته باشید که داغ شدن بیش از حد ممکن باتری را مشتعل کند.
  • یک کاردک پلاستیکی بردارید و به شیوه‌ای که در عکس دوم نشان داده شده است به زیر باتری فرو ببرید تا باقی مانده چسب های نگهدارنده زیر باتری به طور کامل از بین بروند و به راحتی قادر به جداسازی باتری شوید.
  • این کار را با دقت و صبر و حوصله انجام دهید تا چسب ها جدا شده و باتری بدون آسیب باقی بماند.
  • اگر برای برداشتن باتری از ابزارهای اهرم استفاده می کنید خیلی احتیاط کند تا به کابل های منعطف و یا سیم پیچ شارژ بی سیم که مستقیماً زیر باتری قرار دارند، آسیب وارد نشود.

مرحله 28- باتری را بردارید.

  • لبه باتری را با انگشت گرفته و باتری را از روی آیفون بردارید.
  • اگر باتری جدید که می خواهید روی گوشی بیندازید دارای محافظ پلاستیکی است، قبل از نصب محافظ را بردارید.
  • اگر باتری جدید دارای نوار چسب های از پیش نصب شده نمی باشد، به دستورالعمل راهنمای تعویض نوار چسب باتری مراجعه کنید.
  • بعد از نصب گوشی و سرهم بندی قطعات آن، عمل ری استارت اجباری را انجام دهید، این کار می تواند از چندین مشکل جلوگیری کند و کار عیب یابی را بهتر کند
    قطعات تعویضی جدید خود را با قطعات اصلی مقایسه کنید چک کنید قطعه ای از قلم نیفتاده باشد، قبل از نصب جای چسب های قدیمی را تمیز کنید و سپس از چسب جدید استفاده کنید.

برای نصب و اتصال قطعات گوشی اپل ، مراحل بالا را از آخر به اول (برعکس) انجام دهید.

برای دفع زباله های الکترونیکی و قطعات معیوب از دستورالعمل مربوطه (R2) یا مشابه استفاده کنید.

متن این مقاله آموزشی از صفحه رسمی ifixit برای تعمیر گوشی آیفون 7 گرفته شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *