استفاده از نرم افزارهای گرافیکی تا پیش از ظهور گوشیهای هوشمند، محدود به نرم افزارهای تحت سیستم عامل ویندوز، مانند فتوشاپ و یکی دو نرم افزار دیگر میشد. اما با ظهور نسل گوشیهای هوشمند، مخصوصا اندروید، رفته رفته نرم افزارهای گرافیکی به وفور یافت شدند، تا جایی که یکی از ابتدایی ترین نرم افزارهایی که برنامه نویسان برای توسعه و ساخت انتخاب میکردند، نمونه های ساده نرم افزارهای گرافیکی بود که همین الان هم در استورهای ایرانی و خارجی به تعداد زیاد یافت میشوند.در این مقاله قصد داریم تا روش تبدیل عکس به نقاشی را با یکی از همین نرم افزارها به شما توضیح دهیم.
از آنجایی که روش کار این نرم افزارها تقریبا یکسان است، ما یکی از ساده ترین نمونه های این نوع نرم افزار را برای آموزش انتخاب کرده ایم.
این نرم افزار «عکس به نقاشی» نام دارد که به راحتی از نرم افزار بازار قابل دانلود است.
برای کار با این نرم افزار، مطابق معمول ابتدا به محیط نرم افزار وارد میشویم. سپس با تصویر زیر روبرو میشویم که از شما میخواهد که یک عکس از گالری خود انتخاب کنید.
حال که تصویر مورد نظر خود را انتخاب کردید. با پنجره جدیدی روبرو میشویم که از شما میخواهد که در صورت نیاز تصویر خود را برش دهید و سپس برای شروع روند تبدیل، گزینه انجام را انتخاب کنید.
با انتخاب گزینه انجام، عکس شروع به تبدیل شدن به نقاشی میکند و پس از اتمام کار، تصویر تبدیل شده به شما نمایش داده میشود که البته میتوانید با انتخاب افکتهای مختلف، افکت نقاشی را تغییر دهید.
همانطور که مشاهده کردید، روند کار اکثر این نرم افزارها شبیه به هم است و با نصب چند نمونه دیگر میتوانید به راحتی متوجه شوید که تفاوت چشمگیری بین آنها وجود ندارد. البته این موضوع فقط در مورد نرم افزارهای مخصوص تبدیل عکس به نقاشی صدق میکند. به این معنی که نرم افزارهای گرافیکی بسیار پیشرفته و معروفتر مانند فتوشاپ اندروید، پیکس آرت، دوربین لاین، پریسما و… وجود دارد که علاوه بر تبدیل عکس به نقاشی، عملیات گرافیکی بسیار پیشرفته تری در کنار تبدیل عکس به نقاشی انجام میدهد که همین ویژگیها باعث میشود که کار با آنها سختتر و یادگیری آنها نیازمند صرف زمان بیشتری باشد.