ممکن است به دلایلی مجبور باشید گوشی اندروید خود را روت کرده تا به تنظیمات اصلی و ریشهای آن دسترسی پیدا کنید. زمانی که گوشی روت میشود شما دسترسیهایی خواهید داشت که در حالت عادی ممکن نیست. مانند منتقل کردن برخی برنامهها از حافظۀ گوشی به کارت حافظه، پاک کردن برنامههای سیستمی گوشی که کاربردی برای شما ندارند یا بستن برنامههایی که همیشه در پیشزمینه فعال هستند و سرعت گوشی را کم کرده و از عمر باتری آن میکاهند.ما در این مطلب به آموزش تصویری آنروت کردن گوشی های اندروید میپردازیم.
چرا باید گوشی را آنروت کرد؟
روت کردن گوشی در کنار مزایایی که دارد میتواند عملکرد دستگاه را با مشکل روبرو کرده و در آن اختلال ایجاد کند. پس لازم است پس از اتمام عملیات دلخواه خود، حتما گوشی را آنروت کرده و از حالت روت خارج کنید.
چه روشی برای آنروت کردن گوشیهای اندروید وجود دارد؟
برای آنروتکردن گوشی اندروید میتوانید از برنامههایی که مخصوص این کار طراحی شدهاند استفاده کنید. یکی از بهترین و آسانترین برنامههای در این زمینه SuperSu است که میتوانید از پلیاستور یا دیگر منابع معتبر دانلود کنید.
پس از دانلود و نصب برنامۀ سوپرسو، این مراحل را طی کنید:
- برنامه را باز کرده و به قسمت تنظیمات Settings بروید.
چگونه گوشی اندروید خود را آنروت کنیم؟
- حالا گزینۀ Full Unroot را انتخاب کنید. این گزینه کاملا دسترسی به روت را از بین میبرد. در ادامه Continue را انتخاب کنید که عملیات آنروتکردن گوشی آغاز شود.
چگونه گوشی اندروید خود را آنروت کنیم؟
چگونه گوشی اندروید خود را انروت کنیم؟
- حالا یکبار گوشی خود را ریاستارت (خاموش و روشن) کنید. البته ممکن است گوشی خودبهخود ریاستارت شود. پس از دوباره روشن شدن دستگاه، دسترسی به روت از بین رفته است و گوشی به حالت قبل برگشته است.
شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به پست “ unroot کردن گوشی ” مراجعه نمایید.