ترفند آیفون

مپ در آیفون

چگونه از برنامه مپ در آیفون استفاده کنیم؟

قابلیت موقعیت‌یابی با برنامه مپ بسیار مفید و کارآمد برای کاربران است، این برنامه علاوه بر مشخص کردن مسیر و مقصد مورد نظر، آن‌ها را نیز ذخیره می‌کند. اما گاهی این موضوع برای بعضی افراد مشکل ساز است و شاید خوشایند نباشد که اطلاعات شخصی‌شان به دست فرد دیگری بیفتد.

ذخیره سازی آدرس در مپ

اگر تمایل دارید، آدرسی را در گوشی خود ذخیره کنید، می‌توانید از مپ استفاده کنید به طور مثال آدرس منزل دوستان و یا مکان مهمی که مد نظر دارید را به maps app اضافه و نام گذاری کنید. خیلی راحت و آسان می‌توانید با آیفون یا آیپد خود این کار را بکنید ، این بهترین راه برای ذخیره آدرس مکان هایی است که به آنجا رفته اید.

یک: برنامه مپ را از منوی آیفون یا آیپد باز کنید.

دو : روی گزینه مکان فعلی (current location)، تپ کنید.

سه : نقطه آبی را که نشانگر مکان فعلی شماست را لمس کنید.

مپ در آیفون

چهار: روی پانل باز شده‌ی پایینی ضربه بزنید.

پنج : گزینه مخاطب موجود (existing contact) را لمس کنید.

مپ در آیفون

شش: روی مخاطبی که مد نظر دارید کلیک کنید و آن را انتخاب نمایید.

هفت: تپ کنید و آدرس را وارد نمایید.

هشت: روی آدرس کامل مخاطب (complete address information) را بزنید، البته به طور خودکار آدرس وارد خواهد شد اما چک کنید تا کاملا درست باشد.

نه : آدرس را به درستی وارد کرده و آن را با لمس کردن دکمه (DONE) در قسمت راست بالای صفحه ذخیره کنید.

با کامل کردن این مراحل می‌توانید هر زمان که نیاز بود، از آدرس مخاطبین خود درهر مکانی که هستید استفاده کنید.

پاک کردن تاریخچه مپ در آیفون

اگر تمایل دارید تاریخچه‌ی جاهایی که اخیرا رفته اید و مکان‌هایی که درنقشه آن‌ها را جستجو کرده‌اید پاک شوند، مراحل زیر را انجام دهید. در هر صورت بعضی افراد با توجه به شرایطی که دارند به هیچ وجه دوست ندارند که لیست مسیرها و مکان‌هایی که رفته‌اند ذخیره شوند.

سیستم عامل Ios10 تعداد کمتری از مکان‌های رفته شده‌ی اخیر را نسبت به سایر سیستم عامل‌ها ذخیره می‌کند،  همچنین گزینه پاک کردن همه (clear all) را نیز برداشته اند.

چطور تاریخچه جستجو مکان و مقصدهای اخیر خود را در مپ پاک کنیم؟

یک: برنامه مپ آیفون را باز کنید.

دو : لیست جستجوهای اخیر را با لمس کردن باز کنید.

سه : سمت چپ را لمس کنید تا منوی تنظیمات مکان یا مسیر مورد نظر باز شود.

چهار: گزینه حذف ( remove ) را لمس کنید.

بخاطر داشته باشید یکبار که مکان را حذف کردید دیگر امکان بازگشت آن وجود ندارد.


کوک موبایل در رسانه ملی