ترفند, ترفند نرم افزار

چگونه Android Digital Wellbeing را ثبت نام کنیم؟

چگونه Android Digital Wellbeing را ثبت نام کنیم

وقتی که Android 9 Pie به طور رسمی راه اندازی شد، یکی از ویژگی های اصلی خود را همراه نداشت. آن ویژگی Digital Wellbeing بود که یک سری از ابزارها را شامل می شود که برای مدیریت استفاده ی شما از گوشی طراحی شده اند. گوگل آن را پاییز سال گذشته در گوشی های Pixel و بعد از آن در Android One و دیگر گوشی های قدرتمند، راه اندازی کرد. اینجا به چگونه ثبت نام کردن، شروع کردن، و حرفه ای شدن با ابزارهای جدید Digital Wellbeing گوگل می پردازیم:

ثبت نام برای بتا

دو پیشنیاز برای ملحق شدن به بتای Digital Wellbeing وجود دارد:

  • یک گوشی Pixel
  • Android 9 Pie

اگر شما هر دوی این ها را دارید، تنها چیزی که نیاز دارید ثبت نام با استفاده از سایت بتای Digital Wellbeing گوگل است. شما برای ملحق شدن به بتا نیازی به اکانت گوگل ندارید، اما آدرس ایمیلی که وارد می کنید باید با آدرس ایمیلی که با آن در گوشی خود به خرید از اپلیکیشن های گوگل پلی می پردازید مطابقت داشته باشد.

وقتی ایمیل خود را تأیید می کنید، ایمیلی از طرف گوگل با دستور العمل هایی برای نصب Digital Wellbeing در گوشی خود دریافت می کنید. رسیدن ایمیل ممکن است تا 24 ساعت طول بکشد، پس اگر بلافاصله پیامی دریافت نکردید نگران نشوید.

وقتی ایمیل خود را دریافت کردید، تنها کافی است که لینک ها را دنبال کنید. ابتدا بر روی دکمه ی Access the beta now و سپس در صفحه ی بعد بر روی لینک Download the Digital Wellbeing Beta app on Google Play بزنید. که شما را به لیستی مخفی در گوگل پلی می برد که آنجا شما می توانید آپدیت را دانلود کنید.

 

راه اندازی Digital Wellbeing

راه اندازی Digital Wellbeing

 

اصول اولیه

وقتی Digital Wellbeing نصب شد، شما آمادگی استفاده ی از آن را دارید. اگرچه در قسمت اپ ها و یا با سرچ کردن در گوشی خود آن را پیدا نخواهید کرد. برای پیدا کردن آن، به تنظیمات رفته و آن را بین گزینه های Accessibility و Google خواهید یافت. بر روی آن بزنید تا شما را به صفحه ی اصلی که در آن نموداری دایره ای قرار دارد ببرد. در نمودار دایره ای شما مقدار زمانی که امروز به گوشی خود اختصاص دادید را مشاهده می کنید و همچنین تعداد دفعاتی که قفل گوشی خود را باز کرده اید و تعداد نوتیفیکیشن هایی که دریافت کرده اید. با زدن بر روی هر کدام از اپ ها، شما را به صفحه ای دیگر برده که در آنجا مقدار زمانی را که برای استفاده از آن مصرف کرده اید را بر پایه ی ساعت یا روزانه مشاهده می کنید.

 

Digital Wellbeing

Digital Wellbeing

 

در پایین نمودار راه هایی برای جدایی شما از گوشیتان و کم کردن زمان استفاده ی شما وجود دارد، که هر قسمت شما را به ویژگی هایی برای کم کردن زمان استفاده تان هدایت می کند. در اینجا نگاهی به هر کدام می اندازیم:

Dashboard

داشبورد Digital Wellbeing شبیه صفحه ی اصلی آن است، اما به جای نمودار دایره ای به شکل نمودار های میله ای نمایش داده می شود. شما ابتدا آمار امروز را می بینید، اما می توانید تا چندین روز قبل هم بروید. پس وقتی Digital Wellbeing در حال اجرا باشد می توانید تا ماه ها اطلاعات را دنبال کنید.

داشبورد شما به نظر ساده می آید، اما اطلاعات زیادی را در خود نگه می دارد. رتبه ی استفاده از هر اپلیکیشن را بر طبق زمان استفاده از آن، نوتیفیکیشن های آن، یا تعداد دفعاتی که اپلیکیشن باز شده است مشخص می کند، بنابراین شما می توانید تصویر درستی از هم مدت استفاده و هم دفعات استفاده از اپلیکیشن های مورد علاقه ی خود داشته باشید.

 

Digital Wellbeing Dashboard

Digital Wellbeing Dashboard

 

اینجاست که شما همچنین می توانید تایمری برای مدت زمان استفاده ی روزانه ی خود از اپ هایتان معین کنید. فلش سمت راست اپلیکیشن را تاچ کنید تا از بین تایمر های ۱۵، ۳۰، یا ۶۰ دقیقه ای انتخاب کنید یا تایمری شخصی سازی شده ایجاد کنید. تایمر ها از ۵ دقیقه تا ۲۳ ساعت و ۵۵ دقیقه قابل تعیین هستند. شما می توانید برای تمام اپ ها به جز تنظیمات سیستم تایمر معین کنید.

وقتی شما تایمری تعیین می کنید، Digital Wellbeing هر بار وارد اپلیکیشن شوید، شمارش معکوس انجام می دهد، شما تایمری بر روی صفحه نمی بینید، اما وقتی ۱ دقیقه تا پایان وقتتان باقی مانده باشد به شما گوشزد می کند. وقتی مدت مجاز روزانه ی خود را مصرف کرده باشید، پیامی بر روی صفحه ظاهر می شود که مانع از استفاده ی شما از اپلیکیشن می شود. البته اگر دکمه ی Learn more را بزنید ، قادر خواهید بود که زمانی را اضافه کنید یا کلا تایمر را خاموش کنید.

Wind Down

همانطور که از اسمش به نظر می آید، Wind Down ویژگی ای است که مشخصا برای پایان روزتان طراحی شده، شما یک جدول زمانی برای مواقعی که بخواهید از آن استفاده کنید در اختیار دارید، همچنین یک سوییچ برای فعال کردن قابلیت Grayscale (که تمام رنگ هارا از صفحه می گیرد) و Do Not Disturb، و علاوه بر آن جدول زمانی قابلیت Night Light (همان ویژگی اندرویید N که با اضافه کردن فیلتر نور آبی به صفحه خستگی چشم را کاهش می دهد). تنظیمات Night Light از Wind Down جدا هستند، پس شما می توانید آن را قبل از این که Grayscale شروع به کار کند برنامه ریزی کنید

 

Wind Down

Wind Down

.

پس بیاید فرض کنیم شما زمانی بین ۱۱ شب تا ۶ صبح را تعیین کردید و تمامی تنظیمات Wind Down را فعال کردید. اگر در حال استفاده ی  گوشی خود در ساعت ۱۱ هستید، صفحه ی Pixel شما سیاه و سفید شده و نوتیفیکیشن ها دیگر به نمایش در نمی آیند. شما می توانید به استفاده از گوشی خود ادامه دهید، اما به صورت تئوری شما با نداشتن رنگ در صفحه و پرت نشدن حواستان به گوشی به دلیل نبود نوتیفیکیشن ها زودتر به خواب خواهید رفت.

مدیریت نوتیفیکیشن ها

سومین گزینه در Digital Wellbeing برای مدیریت نوتیفیکیشن هاست، اما چیز جدیدی در اینجا وجود ندارد. و تنها میانبری به قسمت نوتیفیکیشن اپ ها در تنظیمات است، اما احتمال زیاد مردم از این طریق به جای رفتن به تنظیمات و سپس جستجو در Apps & Notification استفاده خواهند کرد. اپ ها در این صفحه به طور اتومات به ترتیب دریافت نوتیفیکیشن قرار گرفته اند، به همین دلیل خاموش کردن نوتیفیکیشن اپ هایی که دائما مزاحم می شوند راحت تر است. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به مدیریت نوتیفیکیشن ها نگاهی به مدیریت نوتیفیکیشن ها در اندروید بیندازید.

Do Not Disturb

در حالی که Do Not Disturb تنها یک سوییچ در قسمت Wind Down است، اما در قسمت مخصوص خودش تنظیمات جزئی بیشتری دارد. در اینجا مورد لزوما جدیدی وجود ندارد، اما احتمال زیاد مانند Notifications، مردم ترجیح خواهند داد تا در Digital Wellbeing از آن استفاده کنند تا بخش مخصوص آن در تنظیمات. از آنجایی که Digital Wellbeing در حالت بتا قرار دارد، شما بنری با عنوان بتا در بالای صفحه و همچنین لینکی برای ثبت نظرات خود در گوگل خواهید دید.

مطالب مرتبط