3 راه برای تشخیص باز شدن گوشی نو وجود دارد که در این مقاله به آن می پردازیم.
گوشیهای هوشمند امروزه دارایی باارزشی بهحساب میآیند. چراکه اکثر کارهای انسان با آن انجام میشوند. خرید یک گوشی هوشمند خوب، در کشور ما هزینه زیادی در بردارد. بنابراین وقتیکه شخصی اقدام به خرید یک گوشی نو، میکند انتظار دارد که یک گوشی آک و دستنخورده تهیه کند و تعمیر موبایل بر روی آن صورت نگرفته باشد. البته تعمیر موبایل در حال حاضر، به یکی از فعالیتهای رایج در جامعه تبدیل شده است. برای همین تشخیص یک گوشی نو و آک از یک گوشی تعمیر شده کار سادهای نیست. چرا که کسانی که در کار تعمیر موبایل هستند، امروزه بهقدری در کار خود مهارت کسب کردهاند، که یک شخص عادی قادر نیست، تفاوت یک گوشی نو را از گوشیهای که قبلا باز و تعمیر شده را تشخصی دهد.
3 راه برای تشخیص باز شدن گوشی نو
همچنین با توجه به نوسانات ارزی و بالارفتن سرسام آور قیمت گوشی های هوشمند نو در بازار خرید موبایل و تبلت دست دوم بسیار مقرون به صرفه می باشد و حداقل نسبت به گوشی های نو هزینه کمتری پرداخت خواهید کرد. البته در انتخاب و خرید محصولات دست دوم مخصوصاً گوشی های کارکرده باید دقت بیشتری به خرج داد چرا که تشخیص گوشی های کارکرده تمیز با نو خیلی سخت است و اینکه آیا این گوشی کارکرده قبلاً تعمیر شده است یا خیر. روش های زیادی برای تشخیص گوشی های نو از گوشی های باز شده و کارکرده وجود دارد که در زیر به آن می پردازیم تا بدون داشتن اطلاعات تخصصی بتوانید پی ببرید که گوشی شما قبلا در معرض تعمیر موبایل واقعشده یا اینکه کاملا نو است. برای اینکه از خرید گوشی کارکرده خود اطمینان کامل داشته باشید همچنین می توانید با تیم کارشناسی خرید گوشی های کارکرده کوک موبایل تماس بگیرید و راهنمایی و مشاوره لازم را به صورت رایگان دریافت نمایید:
روشهای تشخیص گوشی نو از گوشی بازشده یا تعمیر شده
روشهای تست گوشی نو از گوشی تعمیری را میتوان به سه دسته: روشهای استفاده از کد، روشهای نرمافزاری و روشهای سختافزاری تقسیم کرد. البته تعمیر موبایل یک خدمت مثبت است. اما گاهی به انحراف کشیده میشود.
راه اول: روشهای استفاده از کد
در این روش، شما میتوانید با گرفتن کدهای خاصی در گوشی خود، پی به نو یا دستدوم بودن آن، ببرید: در زیر به چند نمونه از کدها اشاره میکنیم:
- استفاده از کد #RTN## : برای انجام این کد بهتر است به ترتیب گفتهشده پیش بروید: ابتدا گوشی خود را باز کرده و وارد قسمت شمارهگیر آن شوید. در صفحه نمایان شده، کد #786## را شمارهگیری کنید. نیازی نیست که قسمت شمارهگیری را فشار دهید. گوشی شما باید به صورت خودکار وارد بخش RTN شود. در بخش ظاهرشده، گزینه VIEW را انتخاب کنید. لازم به تذکر است که اگر کد#786## عمل نکرد از کد *#*#786#*#* استفاده کنید. در صفحه RTN به سمت پایین حرکت کنید تا حالت Reconditioned ظاهر شود. با انتخاب این حالت، به دو وضعیت مجاز میرسید: وضعیت YES یعنی اینکه، گوشی شما قبلا باز شده و تعمیری است و وضیعت NO که نشاندهنده نو و آک بودن گوشی میباشد. البته این کد نمیتواند ارزش خدمات تعمیر موبایل را زیر سوال ببرد. تنها از سوءاستفاده جلوگیری میکند.
- با گرفتن کد *#92702689# در شمارهگیر گوشی، میتوان فهمید که گوشی چه میزان کارکرده است. توجه به این موضوع نیز میتواند مفید باشد که با گرفتن این کد در بعضی از گوشیهای هوشمند، میتوان تعداد دفعاتی که گوشی بازشده است را نیز ملاحظه کرد. در این وضعیت ممکن است شما با این پیغام مواجه شوید:
- Repaired : 0000000 یعنی اینکه تعمیر موبایل تاکنون صورت نگرفته است.
- Repaired : 0000001 یعنی اینکه تاکنون یکبار تعمیر موبایل صورت گرفته است.
- با گرفت کد *#0000# میتوان به نوع ورژن و تاریخ ارائه گوشی پی برد. اگر این تاریخ قدیمی باشد، نشاندهنده این است که گوشی شما نو نیست. به هرحال، تعمیر موبایل شامل گوشیهای قدیمیتر نیز میشود.
راه دوم : روشهای سختافزاری
- در بدنه گوشی نباید آثار خش و آسیبدیدگی وجود داشته باشد. این علائم، خبر از دستدوم بودن یا تعمیر موبایل میدهند.
- پورت سیمکارت و رم نباید رنگ و رو رفته باشد.
- اگر رنگ لنز دوربین و باتری گوشی تغییر کرده باشد، احتمالا گوشی در معرض آبخوردگی واقع شده است. با تعمیر موبایل میتوان مشکل آبخوردگی آنرا تا حدی اصلاح کرد.
- گوشی نو باید دارای کابل شارژ و هدفون سالمی باشد. تست این قطعات را میتوان توسط لپتاپ انجام داد.
- بوی گوشی یکی دیگر از راهها تشخیص نو بودن آن است. گوشیهای نو بوی آکی تندی دارند. اگر میزان این بو کم شده یا تغییر کرده باشد، خبر از این میدهد که تعمیر موبایل بر روی آن انجام شده است.
روش سوم : روشهای نرمافزاری
- یکی از راههای نرمافزاری تست گوشی نو، چک کردن تم، بازی و رینگتون آن است. اگر بازی یا تم خاصی روی گوشی نصبشده باشد، نشان میدهد که گوشی شما، یا دستدوم بوده یا اینکه عملی از جنس تعمیر موبایل بر روی آن انجامشده است.
- زنگ گوشی نیز میتواند نشاندهنده این باشد که قبلا تعمیر موبایل بر روی آن صورت گرفته است. اصولا زنگهای گوشی حالت خاصی دارند و از میان زنگهای پیشفرض شرکت سازنده آن انتخاب میشوند.
- گوشی را چند بار روشن و خاموش کنید. اگر گوشی نو باشد، نباید میزان شارژ آن کم شود. اگر تعمیر موبایل بر روی آن صورت گرفته باشد، باتری گوشی تاحدی کمتر یا حتی بیشتر از میزان اولیه نشان میدهد.
- وجود نرمافزارهای غیرعادی در گوشی نشان دهند تعمیری بودن یا دستدوم بودن آن دارد. اصولا نرمافزارهایی که بر روی یک گوشی نصب میشوند کاملا مشخص بوده و بیشتر مربوط به خود گوشی هستند. تعمیرکاران هنگام تعمیر موبایل، ممکن است نرمافزار خاصی را بر روی آن نصب نمایند.