بهترین برنامه های که در سال 2020 عرضه شدند بر طبق آماری که گوگل پلی استور منتشر کرد، معرفی شدند. گوگل پلی استور هر ساله گسترده تر می شود و سال 2020 هم همچون سالهای پیش تر اپلیکیشن ها و برنامه های متعددی به این فروشگاه اضافه شدند. بعضی از این برنامه ها کاربردی تر از پیش تلقی میشوند برای همین سال 2020 یک نقطه ارتقاء مهم برای فروشگاه پلی استور به حساب می رود.
15 برنامه برتر اندروید گوگل پلی استور در سال 2020
قطعا سال 2020 پرچالش ترین سال در قرن اخیر بود و همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داد. بعضی از برنامه هایی که در این سال ساخته شدند مستقیما متاثر از شرایط کرونا بود و همچنین محبوبیت بعضی دیگر از برنامه ها مثل برنامه های چت های تصویری در این سال محبوبیت ویژه ای یافتند. در این مقاله قصد داریم به تعدادی از بهترین برنامه های اندرویدی سال 2020 اشاره کنیم. این برنامه ها بیشترین میزان دانلود را داشته اند و کاربران بیش از برنامه های دیگر از آنها استفاده می کردند.
برنامه Adobe Photoshop Camera
برنامه ادوبی فتوشاپ دوربین از بهترین برنامه های اندرویدی است که در سال 2020 به روی کار آمد. این اپلیکیشن یک برنامه برای دوربین است که قابلیت ویرایش عکس ها و تصاویر را دارد. در این برنامه کاربران به فیلترهایی متعددی برای ویرایش عکس، افکت های لحظه ای، حالت پرتره و بیش از 100 لنز متعدد با افکت های متفاوت دسترسی خواهند داشت.
در قسمت ویرایشگر این برنامه هم می توان تمام فیلترها را بر روی عکس ها امتحان کرد. قابلیت های این برنامه جذاب به همین موارد محدود نمی شود و با نصب این برنامه به دنیای متعددی از برنامه ها دسترسی خواهید داشت. برنامه های ویرایش عکس در مجموع از پرطرفدارترین برنامه های اندرویدی محسوب می شوند. این برنامه به صورت رایگان و با حجم 99 مگابایت در اختیار کاربران اندرویدی قرار دارد.
برنامه Bazaart
برنامه Bazaart یکی از برترین برنامه های ویرایش تصویر شناخته شد. این برنامه در مدت کوتاهی پس از عرضه بر روی پلی استور توانست به عنوان یک اپلیکیشن قدرتمند شناخه شود. برنامه بازآرت قابلیت تبدیل یک تصویر ساده به یک تصویر با افکت های زیبا را دارد. از طریق این برنامه می توان بر روی تصاویر طراحی کرد و برای مثال امضای خود را بر روی تصویرها قرار داد.
امکان حذف پس زمینه، استفاده از استیکرهای متعدد، فیلترهای فراوان از جمله قابلیت های این برنامه محبوب می باشند. هر چند عنوان می شود که نسخه این برنامه برای iOS و گوشی آیفون کاربردهای بهتری دارد ولی نسخه اندرویدی آن هم طرفداران زیادی پیدا کرده است. این برنامه در دو نسخه رایگان و نسخه پریمیوم با قیمت 4 دلار با حجم 149 مگابایت در پلی استور وجود دارد.
برنامه Cubasis 3
برنامه Cubasis 3 از بهترین برنامه های تنظیم، میکس، ضبط صدا و آهنگ سازی است که برای گوشی های اندرویدی عرضه شده است. از این نوع برنامه ها قبلا برای کامپیوترهای ویندوزی و مک بوک ها به دلیل برخورداری از پردازنده های قوی، طراحی و عرضه شده بود. اما این بار پلی استور این برنامه را برای استفاده در گوشی های اندرویدی عرضه کرده است تا امکان ویرایش و ضبط صدا . آهنگ در مقیاس کوچک تری در حد یک گوشی موبایل هم امکان پذیر باشد. این برنامه همچنین از یک حافظه ابری برای ذخیره سازی هم برخوردار است. برنامه Cubasis 3 هم در دو نسخه پریمیوم با قیمت 39 دلار و نسخه رایگان با حجم 69 مگابایت عرضه می شود.
برنامه Dolby On
برنامه Dolby On از بهترین برنامه های ضبط صدا و ویدئو است. از طریق این برنامه کاربر می تواند اقدام به ضبط موسیقی، پادکست، جلسات اداری و ارائه این فایل های صوتی را داشته باشد. این برنامه از قابلیت حذف نویز، قابلیت بهبود کیفیت صدا، اکولایزر و ابزارهای ویرایش صدا برخوردار است. تفاوت این برنامه با برنامه های دیگر از این دست به خاطر برخورداری از این قابلیت هاست که آن را در یک گوشی اندرویدی امکان پذیر می کند. این برنامه به صورت رایگان و با حجم 66 مگابایت در پلی استور وجود دارد.
برنامه Firefox’s Daylight update
برنامه Firefox’s Daylight update یک مرورگر عالی برای گوشی های موبایل اندرویدی محسوب می شود. این برنامه در حالت کلی جایگزین گوگل کروم است. اما نسخه اندرویدی آن با بهبود های زیادی که پیدا کرده است در سال 2020 از پرطرفدارترین برنامه های اندرویدی شناخته شد. این برنامه فضای جذابی را برای وب گردی را فراهم آورده و مصرف باتری آن نسبت به گوگل کروم کمتر است. این برنامه به صورت رایگان در پلی استور در دسترس است.
برنامه GitHub
برنامه GitHub هرچند از برنامه های عمومی نیست اما در بین برنامه نویسان و توسعه دهندگان بسیار پرطرفدار و کاربردی است. این پلتفرم امکان کار گروهی بر روی یک پروژه را برای برنامه نویسان فراهم می آورد به گونه ای که افراد دیگر می توانند نظرات خود را به اشتراک بگذارند و یا کدنویسی کنند.
با وجود امکاناتی که دارد اما کاربران گیت هاب اعلام کردند که این برنامه از لحاظ قابلیت ها چندان تنوعی نداشته است. هرچند این برنامه در سال 2019 عرضه شد اما در نسخه 2020 بهبودهای فراوانی پیدا کرد. این برنامه هم به صورت رایگان و با 95 مگابایت حجم در پلی استور در دسترس است.
برنامه های عرضه شده مایکروسافت
مایکروسافت برای پلی استور در سال 2020 سه برنامه ارائه داد که دو تا از آنها در واقع بهینه سازی نسخه های قبلی بودند. برنامه های Microsoft Edge browser و Microsoft Launcher برای پلی استور به روز رسانی شدند ولی برنامه جذاب دیگری با نام Microsoft math solver app برای اولین بار ارائه شد. در این برنامه شما می توانید از روی مساله ریاضی اسکن کنید و این برنامه راه حل را برای شما نشان خواهد داد!
این برنامه مراحل حل مساله را گام به گام در اختیار کاربر قرار می دهد. مساله هایی در حد مساله های ریاضی دروس دبیرستان و در برخی موارد مسائل ریاضی دانشگاه هم می توان از طریق این برنامه حل کرد. این برنامه به صورت رایگان و در حجمی متغیر، متناسب با نوع وسیله اندریودی شما در پلی استور در دسترس است.
برنامه Olauncher
برنامه Olauncher در واقع یک نسخه مینیمال شده از برنامه لانچر است که برای گوشی های اندرویدی عرضه شده است. اولانچر یکی از بهترین و جذاب ترین برنامه های اندرویدی لانچر است. هرچند این برنامه فضای شخصی سازی زیادی در اختیار کاربر قرار نمی دهد اما طراحی و فضای مینیمال جذابی برای استفاده دارد. این برنامه فعلا به صورت رایگان و با حجم 1.2 مگابایت عرضه شده اما نسخه پریمیوم آن با قابلیت های بیشتری در حال طراحی و ساخت است.
برنامه Oto Music
برنامه Oto Music یک برنامه پخش موزیک است. هر آنچه که کاربر برای مدیریت موزیک ها و پخش آهنگ ها به آن نیاز دارد در این برنامه در دسترس خواهد بود. این برنامه جدید قابلیت پشتیبانی از کروم کست، پخش بدون وقفه موزیک و اندروید Auto را دارد. در حین استفاده از این برنامه تبلیغات مزاحم شما نخواهند بود. این برنامه در دو نسخه رایگان و پریمیوم با قیمت 1 تا 14 دلار در دسترس است و حجم آن 5.3 مگابایت است.
برنامه Pokémon Home
برنامه Pokémon Home در واقع یک برنامه برای مدیریت بازی پرطرفدار پوکومون است. این برنامه به گیمرهای علاقمند به این بازی این امکان را می دهد که با استفاده از فضای ابری در نظر گرفته شده پوکومون های بازی های قبل خود را به قسمت های جدید اضافه کند. برنامه گوکومون هوم با سری های قبلی بازی های این سری سازگاری کامل دارد و در بهترین شکل با پوکومون بانک (Pokemon Bank) کار میکند. با استفاده از این برنامه می توانید پوکومون های دیگر گیمرها را نیز خریداری کنید. این برنامه هم به دو صورت اشتراکی و رایگاان و با حجم 72 مگابایت در دسترس است.
برنامه Socratic by Google
برنامه Socratic by Google در حقیقت نسخه بازسازی شده از برنامه اولیه است که در سال 2018 عرضه شد و قبلیت های بیشتری پیدا کرد. برنامه اولیه از پلی استور حذف شد اما برنامه Socratic by Google در سال 2020 و مبتنی بر هوش مصنوعی عرضه شد. این برنامه هم برای حل مسائل ریاضی طراحی شده بود ولی می توان راه حل هایی برای مسائل مربوط به شیمی و جواب سوال های زیست و تاریخ و ادبیات را هم از طریق آن به دست آورد. برنامه سوکرات بای گوگل (یا همان سقراط در گوگل) به صورت رایگان و با حجم 11 مگابایت در دسترس است.
برنامه Vivaldi Browser
برنامه Vivaldi Browser یک مرورگر پر کاربرد است. این برنامه مثل مایکروسافت اج مبتنی بر کرومیوم بوده با این تفاوت که قابلیت های زیادی را ارائه می دهد. از قابلیتهای خوب مرورگر ویوالدی میتوان به رمزگذاری سراسری یا همان end-to-end Encryption، یادداشت برداری درون برنامه ای، تصویربرداری از وب سایت ها، مسدود کردن تبلیغات و ردیابی اشاره کرد. این نسخه از برنامه مرورگر ویوالدی قطعا نسبت به نسخه بتای عرضه شده آن بسیار قوی تر و پرکاربردتر است. این برنامه رایگان در پلی استور عرضه می شود و حجم آن بستگی به دستگاه شما دارد.
برنامه Plexamp
برنامه Plexamp از بهترین برنامه های موزیک برای دستگاه های اندرویدی محسوب می شود. هرچند این برنامه را به عنوان جایگزینی برای گوگل پلی موزیک معرفی می کنند اما عملکرد خیلی خوب این دستگاه آن را به یکی از کاربردی ترین برناه های پخش و دانلود موزیک تبدیل کرده است. این برنامه که توسط استودیو Plex عرضه شده نسخه های دیگری برای محتواهای تصویری ویدئویی هم ارائه داده است. از مهم ترین قابلیت های این برنامه با کیفیت می توان به امکان دانلود و گوش دادن به موزیک ها به صورت آفلاین اشاره کرد. این برنامه به صورت رایگان و با حجم 22 مگابایت عرضه می شود.
برنامه Zoom
برنامه Zoom هرچند در سال 2020 عرضه نشد اما به دلیل حجم بالای دانلود آن در این سال به یکی پر کاربردترین برنامه های پلی استور معرفی شد. شرایط کرونا باعث شد اغلب فعالیت ها به صورت آنلاین و مجازی برگزار شود و برنامه زوم در این دوران به عنوان یکی از پرطرفدارترین برنامه های گفتگوی آنلاین با امکان اضافه کردن افراد متعدد تبدیل کرد.
افراد زیادی به لطف برنامه Zoom توانستند کنفرانس های ویدئویی خود را برگزا کنند. از قابلیت های دیگر این برنامه می توان به پشتیبانی از 100 کاربر همزمان، استفاده از یک برد سفید رنگ و اشتراک گذاری صفحات اشاره کرد. این برنامه به دو صورت رایگان و اشتراکی یک ساله در پلی استورها قابل استفاده است.
برنامه The Exposure API by Google and Apple
برنامه The Exposure API by Google and Apple در حقیقت محصول مشترک و نوآوری اپل و گوگل بود. این برنامه به طور کامل نتیجه شرایط حاصل از همه گیری کرونا بود. این اپلیکیشن با ردیابی وضعیت کاربر در دوران کرونا امکان تشخیص ابتلا به ویروس را در کاربر شناسایی می کند، بدون اینکه کاربر مجبور باشد اطلاعات شخصی خود را عنوان کند. در صورتی که بخواهید می توانید در صورت ابتلا به کرونا این موضوع را به دیگران اطلاع داده تا با شما تماس نداشته باشند یا در صورت تماس شرایط خود را چک کنند.
حتما پیش آمده که از برخی یا همه این اپلیکیشن ها استفاده کنید. هرچند ممکن است برخی از این برنامه ها برای ما کاربردی نباشند و از نظر ما برنامه های دیگری در پلی استورها پر کاربرد به نظر برسند.