راهنمای تعمیرات سامسونگ

تعویض باتری سامسونگ گلکسی S7 Edge

تعویض باتری سامسونگ گلکسی S7 Edge

ظرفیت باتری یکی از آیتم های خیلی مهم و اصلی تر سامسونگ است که درگلکسی S7 edge نیز بدان توجه شده است. این گوشی هوشمند مجهز به یک باتری با ظرفیت 3600 میلی آمپر ساعت است. باتری این گوشی حتی با اینکه از استاندارد شارژ سریع QuickCharge 2.0 کوالکام نه نسخه 3.0 آن پشتیبانی می کند، به سرعت شارژ می شود و در مدت زمان 90 دقیقه از 0 تا 100 درصد فول شارژ می شود. مثل بیشتر پرچمداران سال گذشته این کارخانه، گلکسی S7 edge نیز از شارژ بی سیم با استفاده از پدهای سازگار با هر دو Qi و PMA پشتیبانی می کند. سامسونگ همچنین پد شارژ سریع را به صورت جداگانه به فروش می رساند، که به سرعت هر چه تمام تر باتری شما شارژ می کند.
ویژگی صفحه نمایش همیشه روشن (AoD) همیشه انرژی زیادی از باتری می گیرد. سامسونگ ادعا می کند که کاهش 1% در هر ساعت از ظرفیت باتری تاثیر زیادی روی استقامت و ماندگاری کلی باتری این دستگاه خواهد گذاشت. زمانی که این ویژگی فعال می باشد، استقامت باتری در حالت آماده به کار در حدود 58 ساعت است. در حالیکه این میزان زمانی که AoD غیر فعال است به 92 ساعت می رسد که اختلاف آن چیزی در حدود 30 درصد می شود.

در کل باتری ها به مرور زمان تخریب شده و از عمر مفیدشان کم می شود و در نتیجه توانایی نگهداری شارژ را از دست می دهند. مشکلات تخلیه سریع باتری، زمان کم پشتیبان گیری و خاموش شدن گوشی از جمله مشکلاتی هستند که هنگام خرابی باتری گوشی ایجاد می شوند، این شرایط برای کاربر سخت و آزاردهنده است. اگر اخیراَ متوجه شدید که باتری گوشی شما زود به زود شارژ خالی می کند به یک باتری جدید نیاز دارید.

چنانچه گوشی خود به خود خاموش می شود، زیاد هنگ می کند، سریع تر از قبل باتری خالی می کند و یا تنظیمات تاریخ و ساعت آن به هم می ریزید، به سلامت باتری شک کنید. باتری های گوشی های هوشمند از عمر معینی برخوردارند و عمر مفید یک باتری موبایل بین یک تا دو سال متفاوت است، اما تعداد سیکل های شارژ آن می تواند بسیار زیاد و در حدود 500 بار باشد. شارژ کردن باتری صدمه ای به آن نمی رساند اما همواره سعی کنید که شارژ آن زیر 5 درصد نرسد، چرا که امکان آسیب به باتری افزایش می یابد.

این دستورالعمل راهنما نحوه برداشتن و تعویض باتری گوشی اس 7 اج را نشان می دهد. همچنین در این دستورالعمل نحوه برداشتن قاب پشت دستگاه شرح داده می شود که برای اتصال و نصب مجدد قاب پشت به چسب تعویض نیاز دارید. برای مشاهده لیست قیمت باتری سامسونگ و خرید اینترنتی باتری گوشی S7 Edge سامسونگ می توانید به فروشگاه کوک موبایل مراجعه نموده و از همان جا، اقدام به خرید نمایید.

برای ایمنی بیشتر، قبل از جدا کردن باتری، ابتدا شارژ آن را به زیر 25 درصد تخلیه کنید. این ریسک آسیب و خطر اشتعال حین عملیات تعویض را به حداقل می رساند.

اگر باتری حین تعویض به طور تصادفی با اشیاء نوک تیز مثل مپنس و یا هر وسیله دیگری برخورد کند، ممکن است پوسته آن سوراخ شده مواد آن به بیرون نشر کند و باعث آتش سوزی و یا انفجار شود. با کاهش شارژ باتری به زیر 25 درصد خطر اشتعال و انفجار را کاهش دهید.

مدت زمان انجام کار: 1 ساعت

سختی کار: متوسط

ابزار و وسایل مورد نیاز:

  1. پیچ گوشتی چهارسو #00
  2. اسپاتول
  3. آی اُپنر
  4. کاپ مکش
  5. کاردک پلاستیکی یا قطعه مثلث شکل (6 کاردک)
  6. پنس

قطعات و مواد مصرفی مورد نیاز:

  1. باتری جهت تعویض سامسونگ گلکسی S7 Edge
  2. چسب قاب پشت سامسونگ گلکسی S7 Edge
  3. نوارهای چسب باتری سامسونگ گلکسی S7 Edge

مرحله 1- قاب گوشی را حرارت دهید.

  • قبل از اینکه شروع کنید، شارژ باتری گلکسی خود را به زیر 25% خالی کنید. باتری لیتیوم یون فول شارژ اگر به اشتباه و به صورت اتفاقی با اشیاء نوک تیز مثل پیچ گوشتی ها و یا پنس برخورد کند می تواند منجر به انفجار و یا خطرات بالقوه شود.
  • قبل از باز کردن گوشی موبایل سامسونگ، ابتدا آن را خاموش کنید.
  • آی¬اُپنر را از قبل آماده کنید و آن را به مدت 2 دقیقه در امتداد لبه های گوشی قرار دهید تا چسب های زیر صفحه نمایش شل شوند.
  • برای اینکه گوشی به اندازه کافی گرم شود و چسب های زیر صفحه نمایش شل شوند ممکن است لازم شود که آی¬اُپنر را چندین بار روی لبه های گوشی قرار دهید و این کار را تکرار کنید.
  • دقت کنید که گوشی را بیش از حد حرارت ندهید ، صفحه نمایش اولد و باتری و سایر قطعات داخل دستگاه به حرارت بیش از حد حساس هستند و می توانند خراب شوند. برای شل کردن چسب های زیر قاب پشت، تنها کافی است که به اندازه یک دقیقه حرارت داده شود.
  • برداشتن قاب پشت گوشی S7 Edge خاصیت ضد آب بودن آن را به خطر می اندازد. قبل از اینکه بخواهید قاب پشت را باز کنید، چسب تعویض به اندازه کافی در دست داشته باشید و اگر از چسب تعویض جدید استفاده نمی کنید اطمینان حاصل کنید که گوشی دیگر در معرض آب و رطوبت قرار نخواهد گرفت.

مرحله 2- لبه قاب را شل کنید

  • با انگشت خود لبه های قاب پشت را لمس کنید، وقتی که قاب پشت گوشی به اندازه ای گرم شد که به راحتی نتوان آن را لمس کرد کاپ مکنده را تا جایی که امکان دارد در نزدیکی لبه های داغ گوشی به قاب پشت بچسبانید ضمن اینکه مراقب لبه های خمیده گوشی باشید چرا که قسمت های خمیده باعث می شوند که کاپ مکنده به خوبی به قاب پشت نچسبد.
  • در صورتی که قاب پشت گوشی شکسته و یا دچار ترک خوردگی شده باشد، ممکن است کاپ مکنده به قاب پشت نچسبد. برای باز کردن قاب پشت، به روش دیگر، می توانیداز از نوار چسب قوی استفاده کنید و یا از سوپر چسب های قوی استفاده کنید و مقداری از آن را به قسمتی بزنید که قرار است کاپ مکنده را به آن متصل کنید و بگذارید کاپ مکنده و چسب در جای خود محکم شوند سپس ادامه دهید.
  • دستگیره کاپ مکنده را کمی به سمت بالا بکشید و نوک کاردک را زیر قاب پشت وارد کنید.
  • به دلیل اینکه قاب پشت این گوشی خمیده است، کاردک را به سمت بالا اهرم کنید تا اینکه به صورت موازی با سطح گوشی بکشید.
  • در صورتی که برای شل کردن قاب پشت مشکل دارید می توانید حرارت بیشتری به لبه ها اعمال کنید تا چسب ها شل شوند و دوباره امتحان کنید. چسب های زیر قاب پشت به سرعت سرد می شوند به همین خاطر عمل حرارت دادن را باید چندین بار تکرار کنید.

مرحله 3- قاب گوشی را به طور کامل شل کنید.

وقتی که نوک کاردک را بین قاب پشت و قاب میانی قرار دادید و کاردک محکم در جای خود قرار گرفت، مجدداً آی_آپنر را گرم کرده و روی لبه گوشی بالای کاردک قرار دهید تا چسب ها به خوبی و به طور کامل شل شوند.

مرحله 4- قاب گوشی را جدا کنید.

  • کاردک را در امتداد لبه گوشی به سمت بالا بکشید و چسب های این قسمت را به طور کامل جدا کنید.
  • نوک کاردک را بیش از اندازه به داخل قاب فرو نکنید و عمل کشیدن را به آرامی انجام دهید چرا که ممکن است به قطعات زیر و کابل ها آسیب وارد کند.
  • کاردک را به آرامی بکشید چرا که ممکن است سر بخورد و از شکاف خارج شود. اگر کشیدن کاردک سخت شده است، عمل حرارت دهی با آی¬اُپنر را تکرار کنید.
  • کاردک را در جای خود رها کنید و در صورت نیاز برای ادامه مرحله بعدی یک کاردک دیگر بردارید. رها کردن کاردک در زیر قاب مانع چسبیدن دوباره چسب های جدا شده می شود.

مرحله 5- هر سه طرف دیگر قاب را شل کنید.

  • مطابق با مرحله قبل، لبه های دیگر گوشی را حرارت دهید و با کشیدن کاردک چسب های زیر قاب را جدا کنید و هر سه طرف قاب گوشی را شل کنید.
  • برای این کار از کاردک های بیشتری استفاده کنید. هر کاردک را در لبه های مختلف گوشی رها کنید تا مانع از چسبیدن دوباره چسب های جدا گردند.

مرحله 6- قاب پشت را از روی گوشی بردارید.

وقتی که چسب های هر چهار طرف قاب پشت را جدا کردید، اکنون لبه قاب را با انگشت گرفته به صورت کتابی بلند کنید و قاب پشت را از روی گوشی بردارید.

مرحله 7- کاور پلاستیکی روی شیلد را بردارید.

برای نصب قاب پشت جدید:

  • با استفاده از پنس هر گونه بقایای چسب روی قاب گوشی را بردارید. سپس یک پارچه نخی را آغشته به الکل ایزوپروپیل (حداقل 90%) کرده روی سطح و لبه های قاب بکشید و جای چسب های جدید را تمیز کنید.
  • چسب روی گلس قاب جدید را بردارید. یک طرف قاب را دقیق روی شاسی گوشی قراردهید و قاب را روی گوشی انداخته، محکم فشار دهید تا روی گوشی نصب شود.
  • اگر می خواهید قاب پشت قدیمی را روی شاسی سوارکنید بدون اینکه از چسب های مخصوص و از پیش نصب شده استفاده کنید، از دستورالعمل مربوطه استفاده کنید.
  • قبل از اینکه چسب های جدید را بزنید و گوشی را ببندید و آب بندی کنید، اطمینان حاصل نمایید که گوشی روشن می شود و کار تعمیر را به درستی انجام داده اید.
  • در صورت دلخواه، می توانید قاب پشت را بدون تعویض چسب ها روی گوشی نصب کنید. هر گونه تکه های بزرگ چسب که ممکن است مانع از به خوبی تراز شدن و چسبیدن قاب پشت روی گوشی شود را بردارید. بعد از نصب، قاب پشت را حرارت دهید و کمی به آن فشار وارد کنید تا به خوبی به گوشی بچسبد. در این روش گوشی آب بندی نمی شود اما بکار بردن چسب معمولاً قاب پشت گوشی را محکم تر به شاسی می چسباند.

مرحله 8- پیچ های فلت NFC و مجموعه کابل شارژ را باز کنید.

با استفاده از پیچ گوشتی چهارسو #000، یازده پیچ 3.5 نگهدارنده فلت NFC را باز کنید. جای این پیچ ها با دایره های قرمز رنگ مشخص شده اند.

مرحله 9- آنتن NFC را از جای خود بردارید.

  • نوک پنس سر کج را در حفره کوچک در قسمت پایین سمت چپ آنتن NFC فرو کنید و به آرامی به سمت بالا اهرم کنید تا از جای خود آزاد شود.
  • با همان پنس لبه آنتن را گرفته از جای خود بیرون بیاورید.

مرحله 10- مجموعه کویل شارژ را بردارید.

لبه کویل شارژ را با انگشت گرفته بلند کنید و از روی گوشی بردارید.

مرحله 11- کپسول گوشی (بلندگو) را بردارید.

بعد از اینکه پیچ های نگهدارنده کپسول گوشی را باز کردید، با انگشت لبه آن را گرفته بلند کنید و از روی گوشی بردارید.

مرحله 12 – کابل منعطف باتری را جدا کنید.

نوک تخت اسپاتول را زیر کانکتور باتری قرار دهید و به آرامی به سمت بالا اهرم کنید و از روی سوکتش خارج کنید.

مرحله 13-باتری را حرارت دهید و چسب زیر آن را شل کنید.

  • آی اُپنر را گرم و آماده کنید و مستقیماً روی باتری قرار دهید.
  • به روش دیگر، چند قطره الکل ایزوپروپیل را به زیر هر یک از گوشه های باتری بچکانید و چند دقیقه ای منتظر بمانید تا الکل به زیر باتری نفوذ کند و چسب زیر باتری شل شود.

مرحله 14- باتری را از قسمت پایین اهرم کنید و آن را بردارید.

  • با استفاده از نوک کاردک پلاستیکی، باتری را از قسمت پایین به سمت بالا اهرم کنید تا باتری از روی قاب میانی بلند شود، لبه باتری را با دست گرفته و بردارید.
  • کاردک را به بدنه بالای برد ثانویه و کابل های آنتن تکیه بدهید و به آرامی به سمت بالا اهرم کنید. هنگام اهرم کردن مراقب باشید که به این قطعات فشار وارد نشود و آسیبی به آنها نرسد.
  • چسب استفاده شده زیر باتری در این دستگاه، از نوع صنعتی است و جدا شدن آن بسیار سخت است. برای جدا کردن چسب ها ممکن است لازم شود که چندین بار از آی اُپنر استفاده کنید و چسب ها را شل کنید.

مرحله 15- چسب زیر باتری را به طور کامل جدا کنید.

نوک کاردک پلاستیکی را از یک طرف باتری به زیر باتری وارد کنید و در امتداد آن بکشید تا چسب های باقیمانده زیر باتری به طور کامل جدا شوند.

مرحله 16- باتری را بردارید.

  • باتری را از روی قاب بردارید.
  • هرگز از باتری قدیمی دوباره استفاده نکنید و یک باتری نو خریداری کرده و جایگزین کنید. استفاده از باتری قدیمی احتمال افزایش خطر را بالا می برد.
  • قبل از نصب یک باتری تعویضی، از تمیزکاری و پاک بودن سطح از هر گونه چسب و مواد خارجی اطمینان حاصل کنید.

برای نصب باتری جدید و چسب های جدید از دستورالعمل مربوطه استفاده کنید
برای نصب قطعات گوشی سامسونگ تمام مراحل بالا را از آخر به اول انجام دهید.

بعد از اتمام عملیات تعویض باتری برای بهینه کردن عملکرد آن، باتری جدید را کالیبره کنید. بدین روش که ابتدا باتری را تا 100 درصد شارژ کنید، سپس همانطور که در حال شارژ است به مدت حداقل 2 ساعت، رها کنید. بعد از آن گوشی خود را از شارژ بیرون آورده استفاده کنید تا زمانی که گوشی به خاطر تخلیه شارژ خاموش شود. سپس، باتری را یکبار دیگر و بدون وقفه فول شارژ کنید.

باتری قدیمی و معیوب را مطابق با استانداردهای دفع ضایعات الکترونیکی (R2) دور بریزید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *